Instagram
s domaćim potpisom

Djevojka Brune Kovačevića u haljini u kojoj je nemoguće sakriti nedostatke

Uska haljina koja u potpunosti prati liniju tijela bila je odabir Mateje Franić, djevojke novinara i urednika Brune Kovačevića, a za kreaciju u kojoj je nemoguće sakriti nedostatke dobila je samo komplimente.

Da je "haljina čudo" napisala je i sama Matea Franić i pohvalila Marinu Matić, dizajnericu koja stoji iza kreacije. Bijeli komad s prozirnim detaljima ručno je rađen i dio je nove, ljetne kolekcije brenda Larie, a Matea ju je kombinirala sa salonkama u nude nijansi, dok su do izražaja dolazili i snježno bijeli nokti. Bijela kombinacija, koju je djevojka urednika Brune Kovačevića odabrala za svoj rođendan, dodatno je naglasila njenu preplanulu put, a kao i svaki put - komplimenata na račun njezinog izgleda nije nedostajalo.

Izazovnom haljinom naglasila je dekolte, a iako je dužina midi, prozirni dijelovi dodali su na seksipilnosti. Bivša rukometašica redovito privlači poglede u izazovnim kombinacijama, osobito kada se pojavi na nekom od događanja uz Brunu Kovačića, a nerijetko u prozirnim i uskim komadima pokazuje da ima liniju na kakvoj bi joj pozavidjele i manekenke.

Sasha Lazic
Na premijeri filma 'Gnothi Seauton' prije dvije godine blistala je u haljini Matije Vuice

Spica / Zagreb 21.04.2017. / foto: Maja Jurovic / Bruno Kovacevic i djevojka Matea Franic
Maja Jurović
Bruno Kovačević i Matea Franić

Linker
25. travanj 2024 08:44