Andrea Andrassy
 Davor Matota / Hanza Media
Inspirirani istokom

Dobitna kombinacija za špicu: Andrea Andrassy ima najljepši kimono za ovo vrijeme

Iz sezone u sezonu kimono je jedan od najpoželjnijih dodataka svakoj modnoj kombinaciji pa se njima volimo ogrnuti čim vrijeme postane dovoljno toplo.

Ljubiteljica ogrtača inspiriranih dalekim Japanom je i naša komičarka i blogerica Andrea Andrassy koja je u svom modelu otvorila sezonu popularnih kimona na špici.

Fluidni i lagani svileni materijal, bogate kombinacije boja i uzorka cvijeća čine kimono komadom kojemu je teško odoljeti, a u modnim kombinacijama izgleda odlično, dajući im posebni ženstveni štih. Andrea je svoj upotpunila remenom u struku, a šareni model ukrašen velikim cvjetovima nosila je uz majicu na print, klasične skinny traperice i brušene gležnjače te bež torbu koju potpisuje Kate Spade. Uz efektni ogrtač više nije niti potrebno - on je taj koji nosi cijeli stajling pa su uz njega jednostavne uske hlače izbor koji se nameće na prvo mjesto. Izbor obuće daje osobni pečat, a uz kimono se slaže sve, od tenisica, gležnjača pa do elegantnih sandala.

Basic outfit poput traperica i pamučne majice će u trenutku će začiniti, a kako uz hlače, kimono se lako nosi i preko haljine ili suknje, osobito u ovom prijelaznom razdoblju kada je slojevito odijevanje svakodnevica. Ovisno o temperaturi, nosi se samostalno kao što ga je nosila i Andrea ili preko njega možete nositi kožnu ili jeans jaknu.

Influencerica je pustila duge uvojke i oči zaštitila sunčanim naočalama te nas inspirirala da prvom prilikom i same uskočimo u ovaj egzotični odjevni predmet. Ako vam nedostaje jedan u ormaru, znamo i gdje ga možete nabaviti - 10 modela donosimo u galeriji.

Davor Matota / Hanza Media
Andrea Andrassy

Linker
16. travanj 2024 21:19