Anita Dujić
 Davor Matota
samo se nju vidi izdaleka

Drugačija od drugih: Ne trebaju joj šminka ni visoke pete da osvoji poglede na špici

Bivša manekenka i dizajnerica nakita prošetala je centrom Zagreba u opuštenom izdanju, no i dalje je mamila sve poglede.

Dizajnerica Anita Dujić (34) početkom godine na svijet je donijela svoje prvo dijete, kćer Lily koju je dobila s Duncanom Broadfootom. Upoznali su se na snimanju filma "Mamma Mia 2" na otoku Visu gdje je ona radila kao scenografkinja i dekoraterka seta, a on kao location manager. Manekenka s Čiova i Škot pronašli su dom u Zagrebu gdje uživaju u čarima roditeljstva, a poznata majka često je viđena i na zagrebačkoj špici.

Spica / Zagreb 21.09.2019. / foto: Davor Matota / Anita Dujic
Davor Matota
Anita Dujić

U samostalnom izlasku Anita je prošetala sunčanim centrom glavnog grada u ležernoj kombinaciji i pokazala prirodnu ljepotu bez šminke na licu. Bivša manekenka poslužila se klasičnim modnim receptom i izašla u kombinaciji koju svi imamo u ormaru. Preko uskih plavih traperica prebacila je oversized pulover maslinaste boje, a na nogama je nosila mokasine od brušene kože u bež boji. Kosu ošišanu na lob dužinu sklonila je s lica pomoću ukosnice, modnog dodatka koji je ove godine nezaobilazan ukras u svakoj prilici.

Oversized pulover koji dizajnerica nosi isplati se imati u ormaru i lako se nosi, uz tajice ili uske kožne hlače, kao i uz traperice kako ga je nosila neopterećena Anita, a osim na ovaj način, za dodatni šik ovakvi puloveri izgledat će odlično s remenom u struku.

Spica / Zagreb 21.09.2019. / foto: Davor Matota / Anita Dujic
Davor Matota
Anita Dujić

Linker
24. travanj 2024 08:46