Davor Matota
HRVATICA SA STILOM

Đurđa Tedeschi: Bombastične Celine gležnjače za zagrebačku promenadu

Da podvrnute traperice nisu bauk ni u kojoj dobi dokazuje umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi koja već godinama slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica

Ljubiteljica avangardnih odjevnih komada, statement naušnica i ekstravagantnih šešira rijetko kad eksperimentira s bojama i njezin posljednji outfit pravi je dokaz za to. Crne traperice s podrvnutim nogavicama jedan su joj od omiljenih komada u ormaru koji rado kombinira s gležnjačama, a kako ne bi sve bilo tako crno, spojila ih je s tamnoplavim kaputićem kratkih rukava ispod kojeg se nazirala crna, prozirna bluza.

Spica / Zagreb 14.04.2018. / foto. Davor Matota / Djurdja Tedeschi
Davor Matota

Iako je inače obožavateljica šešira, ovog puta zamijenila ih je kariranom šiltericom, dok je na ramenu nosila oversized crnu torbu, a suprotno trendu čim manjih naočala, odabrala one oversized. Ipak, najzanimljivije su bile njezine crne gležnjače. Naime, svaku krasi drugačiji motiv, što je posljednje godine postalo vrlo popularno. Da u jednom paru cipela ne moraju obje biti identične dizajneri su predložili još prije par sezona, ali Đurđu Tedeschi osvojile su tek gležnjače modne kuće Celine.

Spica / Zagreb 14.04.2018. / foto. Davor Matota / Djurdja Tedeschi
Davor Matota

Celine

Radi se o jednom od luksuznih brendova čije kreacije itekako voli, uz modne kuće kao što su Stella McCartney, Prada, Balenciaga, Yamamoto i Comme des Garçons. Umirovljena sutkinja upravo je zbog toga čest gost na Tjednu modu u Parizu, a ni tamo njezin stajlinzi ne promaknu streetstyle fotografima.

Linker
18. travanj 2024 23:10