Dubrovačke ljetne igre
KRALJICA STILA

Đurđa Tedeschi fura jesenske čizme usred ljeta, i to - fantastično

Umirovljena sutkinja i jedna od rijetkih dama koja se, iako je prešla 70. godinu, neosporno može nazvati modnom trendsetericom, pojavila se kao gošća afterpartija dramske predstave 'Viktorija od neprijatelja' i još jednom svojim stilom zadivila sve prisutne.

Dubrovačke ljetne igre uz neosporan kulturan i društveni značaj, sa sobom ponekad nose i nezaboravne modne trenutke. Za jedan takav sinoć je bila zaslužna i Đurđa Tedeschi.

Od glave do pete odjevena u crninu, ni ovog puta nije odoljela upečatljivim modnim dodacima. Zanimljiv šešir kombinirila je uz predimenzioniranu mašnu, ali i poprilično velike naušnice.

Dubrovačke ljetne igre

Bez obzira na ljetne temperature, gospođa Tedeschi izborom obuće lagano je zakoročila u stilsku jesen, obuvši čizme koje su se savršeno uklapale u ostatak njezine odjevne kombinacije.

Žena koja ne prati trendove već je vjerna avangardi i monokramotskom modnom izričaju, nerijetko svoje odjevne komade ‘reciklira’ stvarajući tako nove i zanimljive kombinacije koje je svojevremeno zapazio i Vogue, najutjecajniji modni časopis na svijetu.

Sinoćnja kombinacija učinila nam se pomalo poznatom, i doista, gospođa Tedeschi vrlo sličnu odjenula je i prije dva tjedna, i to na istom događanju – Dubrovačkim ljetnim igrama. Crni kombinezon i spomenuti šešir tog je puta obogatila crvenom bojom i to u vidu upečatljivih naušnica, ali i zanimljivih potpetica.

Dubrovačke ljetne igre

Svaki put besprijekorna, Đurđa Tedeschi i ovog je puta dokazala kako stil ne ovisi o broju modnih komada u ormaru, nego da je od toga važnija sposobnost kombiniranja i smisao za lijepo i drugačije.

Linker
19. travanj 2024 19:45