Davor Matota
U ŠETNJU SA STILOM

Đurđa Tedeschi opet osvaja špicu: Četiri kombinacije i samo jedna odlična torba

Eleganciji kojom zrači Đurđa Tedeschi rijetko tko na zagrebačkim ulicama može kontrirati: umirovljena sutkinja jednostavne komade strogih linija "razbija" odjevnim predmetima upečatljivog uzorka ili tekstura.

Da je Đurđa Tedeschi jedna od najzanimljivijih osoba na hrvatskoj sceni kada je moda u pitanju poznato je već godinama. Iako je većinom vjerna crnim komadima, rođena Korčulanka voli se poigrati s upečatljivijim komadima među kojima je karirana suknja, haljina s 3D detaljima i sako s printom. Uz omiljene crne gležnjače i torbu koju je kupila prije nekoliko sezona, Đurđa većinom od modnih dodataka bira šešire pa ju se rijetko može vidjeti na špici bez pokrivala na glavi.

Bivša sutkinja nikada nije skrivala svoju ljubav prema luksuznoj modi - nosi brendove kao što su Balenciaga, Stella McCartney, Prada, Yamamoto, Celine i Comme des Garçon, a često otputuje i na Tjedan mode u Parizu kako bi među prvima popratila nove trendove koje najavljuju poznate modne kuće. Ipak, te skupocjene komade nosi iz sezone u sezonu i svaki put ih kombinira na drugačiji način.

Spica / Zagreb 27.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Djurdja Tedeschi
Maja Jurović

Spica / Zagreb 27.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Djurdja Tedeschi
Maja Jurović

Spica / Zagreb 24.10.2018. / foto: Davor Matota / Djurdja Tedeschi
Davor Matota

Spica / Zagreb 232.10.2018. foto: Davor Matota / Djurdja Tedechi
Davor Matota

Spica / Zagreb 06.11.2018. / foto: Davor Matota / Djurdja Tedeschi
Davor Matota

Linker
20. travanj 2024 03:47