ulov sa sniženja

Ella Dvornik - haljina od 80 kuna za neodoljivu figuru nakon poroda

Facebook
Online sniženjima ovih dana teško je odoljeti, posebno ljubiteljicama mode. Ella Dvornik zna kada je pravo vrijeme za shopping, a novom haljinom pohvalila se i na Facebooku

Baš poput svake mlade majke koja se bori s nedostatkom vremena, i Ellu Dvornik zadesila je ista sudbina, ali čini se kako joj je ipak doskočila. Iako nema vremena za obilaske zagrebačkih trgovina, Ella se nije odrekla dobrog shoppinga, čak štoviše, uštedjela je gomilu vremena, ali i novaca. Haljinu je naručila putem Interneta i platila je samo 80 kuna, a dobrim ulovom sa sniženja pohvalila se na društvenim mrežama. Ipak, više od haljine, njezini su pratitelji komentirali Ellinu figuru samo tri mjeseca nakon porođaja.

Facebook
romwe.com

Haljina, 12,99 dolara, Romwe

Riječ je o backless haljini – omiljenom trendu koji već godinama vlada crvenim tepisima, a zvijezde su ga spremno prihvatile, baš kao i dizajneri. Dekolte pada u zaborav, leđa dolaze u prvi plan pa se stoga tako i pozira – s leđa. Dame koje vole potpunu eleganciju biraju haljine do poda, pa čak i one sa šlepom, dok one koje žele zaigrati na kartu seksepila biraju kraće haljine otvorenih leđa.

Asos

Asos.com, 262 kune

 
Romwe.com

Romwe.com, 60 kuna

Topshop.com

Top shop, 169 kuna