Instagram
Instagram

MODNA RAPSODIJA

Glamur na kvadrat: Za svaku večer je Ornela Vištica imala spremnu novu dizajnersku haljinu

Poznata glumica tri se večeri zaredom našla u voditeljskoj ulozi za koju se dobro modno pripremila: dvije kreacije djelo su jedne od njezinih omiljenih zagrebačkih dizajnerica, dok je za onu najglamurozniju odabrala bosanskohercegovačku dizajnericu koju mnogi smatraju novom modnom nadom.

Glumica zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuha, koju je publika zavoljela zbog uloga u domaćim sapunicama "Larin izbor" i "Vatre ivanjske", bila je, uz Joška Lokasa, voditeljica Festivala klapske pisme u Posušju. Iako je gluma njezin životni poziv, voli se uhvatiti mikrofona za takve manifestacije, a osim što se odlično snašla na pozornici, Ornela Vištica blistala je svake večeri u drugoj haljini.

Za prvu večer odabrala je kreaciju Lorete Gudelj, vlasnice brenda Lore, u kojoj nije mogla proći nezamijećeno. Asimetričan gornji dio - s bogatim volanima koji su krasili jedno rame - i odabrana žuta nijansa osigurale su joj brojne komplimente obožavatelja. Boja koja je ljeti odličan odabir svoje je mjesto našla na još jednoj haljini Lorete Gudelj. Naime, Ornela je njezin dizajn odabrala i za posljednju večer, kada je blistala u kreaciji na kojoj su se izmjenjivale prave ljetne nijanse - tirkizna, ružičasta, boja breskve i žuta.

Treće izdanje, koje je dobilo najviše lajkova i komentara bila je glamurozna haljina bosanskohercegovačke dizajnerice Lejle Tuzlić, koja je svoju prvu kolekciju predstavila krajem prošle godine. Bogati detalji krem haljine u kombinaciji s prozirnim materijalom oduševili su njezine obožavateljice