/ Reuters
ZVIJEZDE POTVRDILE

Grudnjaci idealni za haljine otvorenih leđa

Komadi s otvorenim leđima uvijek zadaju velike probleme – nitko ne želi da se nazire grudnjak, osobito u svečanoj haljini, zbog čega se nameće vječno pitanje: koji model donjeg rublja odabrati? Odgovor je dala stilistica Micaela Erlanger zadužena za styling slavnih glumica Lupite Nyong’o, Jennifer Hudson, Hilary Swank i Michelle Dockery – a ako je dobro za crveni tepih, onda će biti i za svaku drugu priliku.

Micaela je modnom svijetu postala zanimljiva nakon što joj se 2014. godine prepustila Lupita Nyong’0, koja je te godine osvojila nagradu Oscar za ulogu u filmu “100 godina ropstva” i, naravno, zablistala na crvenom tepihu različitih dodjela. Nikome nije promaknuo njezin jedinstven stil i upečatljive kombinacije za koje je bila zaslužna upravo Micaela, koja sada svoje modne savjete dijeli i s čitateljima portala WhoWhatWear.

Njezin izbor za kombinacije koje otkrivaju cijela leđa uvijek su grudnjaci brenda Fashion Forms: američki brend specijaliziran je za silikonske grudnjake, a u njihovoj ponudi naći će se model i za najneobičniju i najizazovniju kombinaciju. Njihovi komadi, koji odlično prianjaju uz kožu pa se ne morate brinuti da će neočekivano skliznuti, dostupni su putem Net-a-Portera, a unatoč tome što ih nose zvijezde, cjenovno su pristupačni: za naljepnice za bradavice izdvojit ćete 14 eura, a za grudnjak bez naramenica i trake na leđima 61 euro.

Linker
18. travanj 2024 23:33