Instagram
Broji sitno do porođaja

Haljina kao spavaćica savršeno ocrtala trbuh Eve Longorije

Glumica Eva Longoria ima najveći razlog zbog kojeg nestrpljivo čeka proljeće - tada na svijet stiže njezino prvo dijete! Otprilike u to vrijeme proslavit će i svoj 43. rođendan.

Eva Longoria u posljednjem je tromjesečju trudnoće koju odlično nosi: može je se vidjeti u dugim romantičnim šetnjama u najdražem društvu, onom supruga, u kupnji stvari za bebicu, pa čak i na javnim događanjima.

I dok za slobodno vrijeme bira jednostavne tajice i majicu, uz tenisice, na uvažena događanja lijepa Latina stiže u punom sjaju. Tako je u srijedu navečer okupljene u Hiltonu na Beverly Hillsu, u sklopu dodjele nagrada Costume Designers Guild, zadivila u svilenoj haljini i ogrtaču koji su podsjećali na spavaćicu i kućni ogrtač, no komplet je nosila kao milijun dolara te pokazala da trudnoću odlično nosi te da uživa u svakom danu.

Glumica, koja uspješno pliva i producentskim vodama, dijete čeka sa suprugom Joséom Bastónom, meksičkim biznismenom s kojim se vjenčala uz zalazak sunca u Valle de Bravo, meksičkom mjestašcu uz jezero u svibnju 2016. godine.

Eva Longoria arrives at the 20th CDGA (Costume Designers Guild Awards) held at the Beverly Hilton in Beverly Hills, CA on Tuesday, February 20, 2018., Image: 363882319, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Parents to be Eva Longoria and Jose Baston walk hand in hand in Los Angeles, California. 
<P>
Pictured: Jose Baston, Eva Longoria
<B>Ref: SPL1657702  100218  </B><BR/>
Picture by: Bauer Griffin LLC<BR/>
</P><P>
Bauer Griffin LLC

Linker
25. travanj 2024 02:26