JIMMY KIMMEL LIVE! / ABC
KAO SALIVENA

Haljina koju su sve trendseterice željele ove godine najbolje pristaje Jennifer Aniston

Ovu ćemo godinu definitivno pamtiti po haljinama: svi su pričali o točkicama na lepršavoj kreaciji brenda Topshop, ali čini se kako je među brojnima, glavni favorit 2018. bila ona brenda The Vampire's Wife u kojoj su prošetale glumice Keira Kinghtley, Sienna Miller i Jennifer Aniston, a obožvale su je i modne blogerice.

Najpoželjnija haljina u proteklih 12 mjeseci bila je elegantna kreacija koju krase bogati volani na rukavima, ali i na suknji. Radi se o komadu brenda The Vampire's Wife poznatom pod nazivom Festival koji su još prošle godine nosile Alexa Chung, Sienna Miller i Kiera Knightley.

Glumica Keira Knightley

Jednostavan okrugli izrez, uski struk, midi dužina i rukavi koji sežu do lakta krase haljinu koja je u kratko vrijeme postala favorit 'it' djevojaka. Iako vrlo jednostavnog kroja, pozornost privlači zahvaljujući volanima, a zvijezda brenda još je jače zasjala kada su čak tri gošće nosile upravo kreacije tog brenda na vjenčanju godine - onome Meghan Markle i princa Harryja. Svima se najviše svidio cvjetni model koji je nosila glumica Charlotte Riley, supruga glumca Toma Hardyja.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19: Charlotte Riley and Tom Hardy arrive at the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Glumac Tom Hardy sa suprugom Charlotte Riley

Posljednja od mnogih zvijezda koja je odabrala njihovu kreaciju je glumica Jennifer Aniston kojoj je crni komad sa šljokicama pristajao kao saliven.

JIMMY KIMMEL LIVE! -
JIMMY KIMMEL LIVE! / ABC

JIMMY KIMMEL LIVE! -
JIMMY KIMMEL LIVE! / ABC

Pogledajte kako su trendseterice kombinirale haljinu za koju treba izdvojiti između pet i deset tisuća kuna.

Blogerica Leandra Medine

Modna blogerica i dizajnerica Alexa Chung

Pjevačica Florence Welch

Glumica Amber Heard

Linker
18. travanj 2024 17:55