Reuters/EPH / REUTERS
OPTIMIZAM I SREĆA

HIT BOJA Ogrnite se žutom u svim nijansama

Žuta boja često se smatra vrlo rizičnim odabirom – ne odgovara svakom tenu i boji kose, zbog čega treba dobro pripaziti kod odabira nijanse. Da boja, koju se povezuje sa srećom i optimizmom, zapravo i nije toliko riskantna koliko se čini, pokazale su poznate dame koje su se u žutim kreacijama odvažile prošetati crvenim tepihom.

Mlada oskarovka Alicia Vikander na svečanu dodjelu najprestižnije filmske nagrade stigla je u žutoj Louis Vuitton haljini, pjevačica i glumica Jennifer Lopez na dodjelu Zlatnog globusa stigla je u haljini Giambattista Valli, ali je ona odabrala malo jaču nijansu, dok je Michelle Dockery po tom pitanju bila najodvažnija.

Alicia Vikander, nominated for Best Supporting Actress in
Reuters/EPH / REUTERS
Foto: Reuters/EPH
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Da je žuta pravi hit pokazale su i zvijezde na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu: Amal Clooney oduševila je ljubiteljice mode u nježno žutoj Versace haljini dok je Jessica Chastain odabrala Armani Prive.

Cast member George Clooney and his wife Amal pose on the red carpet for the screening of the film
Foto: Reuters/EPH / REUTERS
Foto: Reuters/EPH

Foto: Reuters/EPH

Actor Vincent Lindon and actress Jessica Chastain arrive on the red carpet as she arrives for the opening ceremony and the screening of the film
Foto: Reuters/EPH / REUTERS
reuters

Žuta je boja s kojom se ne treba bojati riskirati, odaberite savršenu nijansu za sebe u našoj galeriji i prošećite u boji sunca!

Linker
18. travanj 2024 12:40