Voditeljica Ecija Ivušić
 Zvonimir Ferina
Kapa glavu čuva

HIT MEĐU POZNATIMA: Još nemate šubaru? Kad vidite njihove, predomislit ćete se

Najljepšem dobu godine vesele se i brojne poznate dame, pa nisu propustile zaplesati uz zvukove benda Detour na otvorenju Adventa u Klovićevim dvorima i pritom pokazale krznene komade koje su izvukle iz ormara.

Domaće dame znaju kako se najbitnije utopliti, da bi i po niskim temperaturama mogle uživati u Adventu na brojnim zagrebačkim lokacijama, pa su baš zato iz ormara izvukle čizme, vunene veste, bunde, ali i šubare. U idealnim zimskim outfitia mogle su do dugo u noć uživati u čarobnom ozračju, a usput su i oduševile modne znalce. Voditeljici Eciji Ivušić moda je igra - kako bi bila usklađena sa scenografijom na platou Gradec, odjenula se poput snježne kraljice, a od total bijelog looka odskakale su jedino gležnjače na vezanje i kožnate rukavice. Njezina potpuna suprotnost bila je voditeljica Ana Radišić.

Zvonimir Ferina
Voditeljica Ecija Ivušić

Zvonimir Ferina
Voditeljica Ana Radišić i glazbenica Lara Antić

U društvu prijateljice, glazbenica Lare Antić, pojavila se u tamnom outfitu. Uz bundu vintage kroja, najviše pažnje privlačili su modni dodaci - krznena šubara na glavi i gležnjače sa šljokicama, kao stvorene za ples. I glumica Katarina Baban odabrala je šik bundu bez kragne, kojom je rokerska kombinacija poprimila damski štih. Za razliku od svoje kolegice, glumica Ana Maras Harmander odlučila je isfurati trendi karirani kaput koji seže do gležnja. Iako su in pletene kape ili, pak, one sa šiltom, naše poznate dame radije biraju bezvremenske šubare i izgledaju odlično.

Zvonimir Ferina
Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban

Zvonimir Ferina
Glumica Ana Maras Harmander

Linker
15. travanj 2024 10:32