Marijana Batinić Pariz
Uživa kao nikad

I Francuskinje bi joj pozavidjele: Marijana Batinić pokorila Pariz u haljini domaće dizajnerice

Marijana Batinić (38) uzela je odmor od poslovnih obveza i odlučila otputovati u Pariz. Poznata voditeljica jednostavno obožava ovaj grad pa joj ovo nije prvi posjet Gradu svjetlosti i ljubavi.

Kao i prošle godine, šarmantna Marijana se u društvu splitske fotografkinje Sonje Dvornik divila nekim od najznačajnijih pariških atrakcija poput Eiffelovog tornja, parka Trocadero s kojeg se pruža veličanstven pogled na toranj, a posjetila je i omiljene pariške parfumerije. Splićanka je parišku avanturu podijelila s fanovima na Instagramu koji su najviše bili oduševljeni njezinim modnim kombinacijama.

Na kombinaciji dugačkog balonera i jednostavnih sandala pozavidjela bi joj svaka Parižanka, baš kao i na haljini domaće dizajnerice Matije Vuice koju je odjenula za večernji izlazak.

Za dnevne aktivnosti po Parizu nosila je neizostavne tenisice koje je uklopila s trapericama, običnom bijelom bluzom i nešto laganijom jaknicom. Dakako, nije mogla propustiti pojesti tipičan francuski doručak - kroasane i kavu, pri čemu je izgledala kao prava Parižanka.

Linker
19. travanj 2024 15:05