Profimedia, Face To Face A
Pun pogodak

I kraljica nosi Zaru: Zaljubili smo se u njezine culottes hlače od 229 kuna

Kraljica Rania s punim pravom nalazi na listama najbolje odjevenih žena, a njezina posljednja nagrada dokazuje koliko je utjecajna i voljena.

Kraljica Rania s punim pravom nalazi na listama najbolje odjevenih žena, a njezina posljednja nagrada dokazuje koliko je utjecajna i voljena.

Elegantna jordanska kraljica Rania (47) svjetska je modna ikona, a nedavno je primala nagradu za Influential Personality of the Year u Dubaiju. Kraljica je nagradu primila odjevena u Zaru, točnije u lepršavim culottesicama i maslinasto baršunastoj tunici.

Njezino veličanstvo Rania cijeli je outfit podigla s metalik dizajnerskim remenom Safiyaa, dok je završni elegantni knock out postigla tako što je nosila Christian Dior salonke. U dirljivom govoru, dotaknula se i najvažnije stvari na koju moramo misliti kada komuniciramo preko društvenih mreža.

promo


promo

'U današnjem brzom svijetu s gomilu obavijesti i ažuriranja, možemo izgubiti iz vida put koji smo zacrtali za sebe. Stoga dolazim k vama ljudima koji ste utjecajni i čiji se glasovi čuju, da iskoristite svoje vrijeme i razbijete barijere i otvorite komunikacijske kanale. Probajte utjecati na ljude i davati im podršku tako da se zalažete za istinu. I, jednako važno je biti ljubazni prema drugima, jer najjednostavniji izraz našeg čovječanstva je dobra riječ', rekla je između ostalog na Summitu arapskih društvenih medija u Dubaiju.

Linker
26. travanj 2024 09:50