REUTERS
opet u fokusu

I Melania Trump nosi haljine koje je kupila na sniženjima

Zgodna supruga Donalda Trumpa na pozornici je izgledala fantastično u toaleti u kombinaciji crne, bijele i srebrne boje, koja stiže iz posljednje kolekcije njemačke modne kuće Escada.

Nakon kraćeg izbivanja iz javnosti zbog zdravstvenih razloga, Melania Trump vratila se na scenu.

Na godišnjem eventu u dvorani Ford's Theater u Washingtonu, 48-godišnja prva dama našla se u ulozi počasnog gosta te predala Linconovu medalju Jacku Nicklausu i Sheili C. Johnson.

Linconovu medalju udruga Ford’s Theatre Society svake godine dodjeljuje onima koji su svojim djelima pridonijeli dobrobiti društva.

Melania je na pozornici izgledala elegantno i glamurozno u dugačkoj crnoj haljini bez rukava, sa srebrno - bijelim gornjim dijelom.

Haljina od svile i poliestera stiže iz posljednje kolekcije njemačke modne kuće Escada, a u luksuznoj robnoj kući Saks Fifth Avenue trenutno se može kupiti na sniženju.

Escada

Puna cijena trobojne toalete iznosi 30.968 kuna, a ovih se dana prodaje po cijeni od 'samo' 13.935 kuna, zbog čega su žene dubljeg džepa iscrpile gotovo sve zalihe poznate robne kuće.

Escada

Uz efektnu haljinu, Melania nije pretjerivala s modnim detaljima, jednostavno je raspustila kosu s prepoznatljivim raščešljanim kovrčama te obula srebrne salonke u špic.

Instagram

Linker
24. travanj 2024 19:49