opet u fokusu

I Melania Trump nosi haljine koje je kupila na sniženjima

  • 12.06.2018. u 11:01

  • Autor:
    • Dina Plevnik Hajduk

U.S. first lady Melania Trump watches as U.S. President Donald Trump speaks in the Oval Office of the White House, in Washington, DC, U.S. February 28, 2017. REUTERS/Joshua Roberts - RTS10UDR
REUTERS
Zgodna supruga Donalda Trumpa na pozornici je izgledala fantastično u toaleti u kombinaciji crne, bijele i srebrne boje, koja stiže iz posljednje kolekcije njemačke modne kuće Escada.

Nakon kraćeg izbivanja iz javnosti zbog zdravstvenih razloga, Melania Trump vratila se na scenu.

Na godišnjem eventu u dvorani Ford's Theater u Washingtonu, 48-godišnja prva dama našla se u ulozi počasnog gosta te predala Linconovu medalju Jacku Nicklausu i Sheili C. Johnson.

 

Linconovu medalju udruga Ford’s Theatre Society svake godine dodjeljuje onima koji su svojim djelima pridonijeli dobrobiti društva.

Melania je na pozornici izgledala elegantno i glamurozno u dugačkoj crnoj haljini bez rukava, sa srebrno - bijelim gornjim dijelom.

 

Haljina od svile i poliestera stiže iz posljednje kolekcije njemačke modne kuće Escada, a u luksuznoj robnoj kući Saks Fifth Avenue trenutno se može kupiti na sniženju.

Escada
 

Puna cijena trobojne toalete iznosi 30.968 kuna, a ovih se dana prodaje po cijeni od 'samo' 13.935 kuna, zbog čega su žene dubljeg džepa iscrpile gotovo sve zalihe poznate robne kuće.

Escada
 

Uz efektnu haljinu, Melania nije pretjerivala s modnim detaljima, jednostavno je raspustila kosu s prepoznatljivim raščešljanim kovrčama te obula srebrne salonke u špic.

Instagram
 

Tagovi