Nina Badrić / Instagram
HALJINA ZA HRABRE

I Nina Badrić se zaljubila u hit komad od 400 kuna

Iako ključne komade koje može nositi iz sezone u sezonu voli potražiti kod luksuznih brendova, zagrebačka pjevačica često nosi hit komade high street brendova, a ovog puta joj nije promaknula kreacija koja se još krajem kolovoza našla na modnom popisu trendseterica.

Zagrebačka pjevačica Nina Badrić "uhvatila" je u Zari jedan od njihovih hit komada iz nove kolekcije - haljinu na kopčanje s uzorkom vintage svilenih šalova. Upravo će taj print, vrlo popularan na svilenim šalovima osamdesetih godina prošlog stoljeća, biti jedan od dominirajućih u novoj sezoni. Tada su predvodnici tog trenda bile modne kuće Versace i Hermès, a njegov povratak najavili su brojni luksuzni brendovi kao što su Richard Quinn, Toga i Salvatore Ferragamo, ali i high street brendovi poput Zare.

Zara, 399,90 kn

Za haljinu upečatljivog printa treba izdvojiti 399,90 kn, a Nina joj je dala svoj "dodir" tako što je pojas, umjesto da ga sveže u struku, prebacila oko vrata poput svilenog šala - odakle i dolazi inspiracija za odjevni komad koji je, čim je stigao na police, oduševio trendseterice. Među prvima ga je nosila modna blogerica Blair Eadie koja je upečatljiv uzorak haljine uskladila s jednako "šarenom" maramom.

Linker
14. travanj 2024 09:43