Instagram Antonija Stupar Jurkin
za zadivljene poglede

I ove godine jedan je badić hit, nose ga i poznate Hrvatice

Voditeljice Lidija Lešić i Antonija Stupar Jurkin svaka su na svom djeliću obale ovih dana pokazale jednodijelni badić s leopard printom i dodatno zacementirale njegov visokopozicionirani status u svijetu kupaćih kostima. Prošetali smo online dućanima ulične mode pa vam donosimo nekoliko modela koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Produženi lipanjski vikend donio je onaj poznati žamor i šarenilo na naše plaže, a osobito pripadnice ljepšeg spola napokon su dočekale pokazati nove kupaće kostime i figuru za koju su mjesecima naporno vježbale uz zdravu prehranu. Dvije smo poznate voditeljice uhvatili u badićima koji su i ove godine nezaobilazni trend za damski izgled - jednodijelni i s leopard printom. I dok voditeljica Jelena Lešić ima odličan model s košaricama, Antonija Stupar Jurkin ima posve jednostavan, ali nimalo manje upečatljiv.

Bacili smo pogled i na virtualne dućane i pogodite - i ove toplije sezone sve vrvi od animal printa. Za sve koji su se uspjeli suzdržati od kupnje novog kupaćeg kostima prije sniženja, stižu dobre vijesti jer gotovo da i nema dućana koji nije objavio barem one prve popuste. Iskopali nekoliko zanimljivih modela s ovim uzorkom u koji se isplati uložiti jer definitivno neće biti out ni narednih godina!

Linker
25. travanj 2024 03:50