Lana Puljić
 Maja Jurović
trend koji nije za svakoga

Ili ih volite, ili ih mrzite: Dizajnerica na špicu stigla u sandalama koje podižu obrve

Poznata domaća dizajnerica najbolje se osjeća u svojim kreacijama, a uz slatku haljinu iz svoje kolekcije nosila je još slađe cipele, one koje nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

Dizajnerica i vlasnica brenda Lokomotiva, Lana Puljić (32) zna kako se istaknuti u masi, a i dalje ostati profinjenom i šik. Za najpoznatiju zagrebačku šetnicu nosila je satensku haljinu s vlastitim potpisom, u pastelno ružičastoj boji. Haljinu bez rukava jednostavnog kroja krasi šarmantni volan na obrubu.

On je jednostavan kroj pretvorio u razigrani modni komad, a lagani satenski materijal bio je dobar izbor za ljetni vrući dan. Kako bi kombinacija bila posebna, pobrinule su se neobične sandale rađene da privuku sve poglede, što zbog detalja, što zbog jarke boje. Niske cipele na potpeticu i s remenčićem jednake su boje kao haljina, no ono što ih čini zabavnim modnim dodatkom je krzneni detalj u jarkoj boji.

Čupave sandale ili volite ili ne možete smisliti, a popularne su već nekoliko sezona, otkako su ih proslavile 'it' djevojke poput pjevačice Rihanne. Iako se krzno nikako ne uklapa u ljetni štih, modne kuće uspjele su ga uklopiti u ljetne kolekcije, a nije dugo trebalo da se mnoge fashionistice pomame za ovim neobičnim trendom koji je osvojio i Lanu. Dizajnerica ih je nosila u ženstvenoj kombinaciji u koju su se uklopile kao detalj s kojim je začinila svoj gradski look.

Spica / Zagreb 15.06.2019 / foto: Maja Jurovic / Lana Puljic
Maja Jurović
Lana Puljić

Linker
20. travanj 2024 03:42