Indira Levak
 Maja Jurović
na zagrebačkoj špici

Indira u omiljenom uzorku jeseni: Pjevačica u hlačama koje treba znati nositi

Od kroja do uzorka i boja, hlače bivše pjevačice grupe Colonia sve su samo ne dosadne. Za sive jesenske dane idealan odabir jer će podignuti svaku kombinaciju, a ona ih se odlučila nositi uz još jednu jarku boju i cipele na visoku petu.

Pjevačica Indira Levak prije desetak je dana proslavila 46. rođendan u društvu svog supruga, a godine joj idu u prilog - za mladoliki izgled zaslužna je i nova frizura kojom se počastila za rođendan, kao i dobra figura koju zna istaknuti modnim odabirima. Sa suprugom koji je osobni trener tijelo je isklesala u privatnoj teretani u njihovom domu.

Stajling za poglede složila je za zagrebačku špicu, za šetnju popularnom šetnicom dok je dan bio dovoljno topao za izlazak bez jakne. Jedna od naših najpoznatijih izvođačica nosila je odvažne hlače koje će dodatno izdužiti figuru, no neće ih se usuditi nositi svatko. Palazzo model s mašnom koja se veže u struku dolazi u efektnoj plavoj boji i omiljenom uzorku svake jeseni - onom kariranom kojeg se ne možemo zasititi. Tanke crvene prugice koje su činile uzorak pristajale su pamučnoj majici kratkih rukava u crvenoj boji.

Indira je tako dobila opušteniji look, no u kombinaciji s bijelom košuljom ili bluzom, ove hlače mogu biti pravi komad za elegantnu ili poslovnu kombinaciju. Široke nogavice koje sežu do poda zahtijevaju visoke potpetice - Indira je nosila salonke na visoku petu s crnom kapicom i popularnim PVC detaljima. Od modnih dodataka nije joj trebalo puno, pjevačica nam je pokazala da je ponekad osmijeh najbolji dodatak svakom stajlingu.

Spica / Zagreb 17.09.2019. / foto: Maja Jurovic /  Indira Levak ex Vladic
Maja Jurović
Indira Levak

Spica / Zagreb 17.09.2019. / foto: Maja Jurovic /  Indira Levak ex Vladic
Maja Jurović
Indira Levak

Linker
18. travanj 2024 22:40