Damjan Tadić, Srđan Vrančić / cropix
ludilo je sve zahvatilo

Iva Balent, Anica Kovač i poznate vatrene navijačice vole nogometnu modu

Uz Vatrene je jučer bila cijela Hrvatska, a poznate dame zbog uzbudljive utakmice iz ormara su izvadile svoje najbolje navijačke outfite.

Antonija Blaće

Simpatična voditeljica sinoć je bila među najluđim navijačima. Za bodrenje hrvatske reprezentacije odjenula je dres bez rukava, a navijanje nije prošlo bez otkačene kape i velikih sunčanih naočala bez stakala.

Ivana Mišerić

Radijska voditeljica Ivana Mišerić za navijanje je nabavila posebno izdanje 'navijačkih lutkica' Ljupke Gojić. Utakmicu je gledala u trapericama i bijeloj majici s volanima i prepoznatljivom lutkom u suknji sa šahovnicom, brenda Jolie Petite.

Marijana Batinić

Marijana Batinić na Instagramu je pozvala fanove da prognoziraju kako će završiti utakmica. Tu je poruku objavila uz fotografiju na kojoj nosi jednostavnu 'navijačku uniformu' - traperice i T-shirt sa šahovnicom.

Olja Vori

Splićanka poznata po svom osebujnom modnom stilu, i za jučerašnju utakmicu pripremila je atraktivnu kombinaciju. Uz rupičastu crvenu haljinu midi duljine obula je sandale Marca Jacobsa u modelu "Somewhere", s gumenim potplatom, a od modnih dodataka odabrala crvene naušnice i maramu koju je svezala oko glave u pin-up stilu.

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Morana Saračević

Morana Saračević iz poznatog hrvatskog modnog tima Boudoir, Radićevom ulicom u Zagrebu prošetala je odjevena u šljokastu haljinu inspiriranu bojama hrvatske zastave, koju je dizajnirala sa sestrom. Preko haljine dizajnerica je prebacila tamnoplavi kaput s volanima, a kao pravi navijač iskazao se i njezin psić kojem je vezala mašnu oko vrata.

Jelena Rozga

"Bravo dečki! Još samo jedna stepenica do finala!", napisala je Jelena Rozga uz fotografiju na kojoj, odjevena u hrvatski dres i crne hlačice vježba s osobnim trenerom Antom Burazinom.

Lana Klingor Mihić

Lana Klingor Mihić objavila je fotografiju na kojoj u društvu kćerkice navija u 'posebnom dresu' koji je potpisao Ivan Rakitić. "Sretno momci. Ponosni smo na vas!", poručila je.

Zsa Zsa

24-godišnja pjevačica Zsa Zsa, čije su pjesme "Kad budemo sami" i "Sve u meni se budi" oduševile hrvatsku javnost, utakmicu je gledala u Biogradu na moru. Uz neizostavnu majicu sa šahovnicom, odjenula je crvene vruće hlačice, a mladenački outfit upotpunila visokim bijelim tenisicama s crvenim i plavim detaljima.

A post shared by ZSA ZSA (@zsazsa_music) on

Iva Balent

Iva Balent na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu strastveno je navijala za hrvatsku reprezentaciju u traper tregericama, majici s kratkim rukavima i tenisicama s crvenim srdašcima. Najzanimljiviji detalj njezinog navijačkog outfita bila je zastava s rukavima i natpisima 'Proud to be Croat'.

Zagreb, 110718.
Trg Petra Preradovica.
Iva Balent slavi pobjedu Hrvatske nogometne repezentacije.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
CROPIX

Anica Kovač

Anica Kovač pratila je utakmicu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu u trapericama i sivoj majici s kapuljačom preko koje je prebacila kožnatu jaknu, dok je njezina kćerkica navijala u nogometnom dresu.

Zagreb, 110718. 
Trg bana Josipa Jelacica.
Javno gledanje polufinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji izmedju Hrvatske i Engleske. 
Na fotografiji: Slavlje nakon ulaska Hrvatske u finale SP-a, Anica Kovac
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Linker
17. travanj 2024 12:27