Street style
 Profimedia, TEMP Rex Features
odabrali smo

Iz ormara Francuskinja: Pet modnih komada za chic zimske kombinacije

Pitanje 'A što ću danas obući?' spriječit će capsule garderoba - način organizacije ormara uz koji imamo basic komade nosive na više načina. Za zimske modne kombinacije smo izdvojili klasičnih pet predmeta koji se uvijek nalaze u ormarima Francuskinja, a oko kojih možete graditi outfit.

Već smo duboko zakoračili u zimu, a s njom se promijenila i naša garderoba. Neovisno o aktualnim trendovima, sezonsku garderobu važno je organizirati tako da uvijek na raspolaganju imamo ključne komade koji se slažu uz gotovo sve i koje možemo nositi na više načina.

Capsule garderoba praktičan je način organizacije ormara koji će vam uvelike pomoći pri svakodnevnom spremanju. Kada je u pitanju zimska garderoba, riječ je o toplim pletivima, klasičnom kaputu i dobrim čizmama. U potrazi za modnom inspiracijom često se okrećemo Francuskinjama i njihovom stilu koji uvijek izgleda elegantno, a opet ležerno i udobno.

Izdvojili smo neke modne komade koji se nalaze u njihovim ormarima kada temperature padnu, a koji su odlična baza za svakodnevni outfit.

1. Kardigan

Ove sezone kardigani su postali jedan od neizostavnih komada. U izdanjima high street trgovina izgledaju jako stylish, a odlično se slažu s trapericama i hlačama u kojima provodimo najviše vremena tijekom zime.

2. Klasični kaput

Bez dobrog kaputa ne provodimo zimske dane. Crni ili onaj u boji devine dlake je modni klasik koji će vam biti vjeran godinama, no sve one željne osvježenja u ormaru mogu odabrati model u jarkoj boji.

3. Visoke čizme

Čizme iznad koljena nose se svake sezone, a ove su u prvom planu nabrani modeli. Osobito dobro će izgledati u kombinaciji s midi suknjom ili haljinom.

4. Sako

Ključni komad poslovnih kombinacija je sako, a nosi se i u zimskim kombinacijama kada biramo one vunene ili rađene od debljih materijala. Karirani uzorak uvijek je in pa nećete pogriješiti ako se odlučite za jedan takav model.

5. Kaput od umjetnog krzna

Chic i toplo - faux fur kaputi uvijek su u trendu. Ove zime najčešće viđamo modele ukrašene leopard točkicama, a alternativa ovom modelu je teddy kaput koji je osvojio ulice.

Linker
19. travanj 2024 19:25