Izabel Kovacic/Instagram
Kao iz filma

Izabel Kovačić ima fantastične hlače koje bi malo koja žena nosila

Jedna od najstajliš domaćih dama na Instagramu - Izabel Kovačić, osvaja modnim kombinacijama, koje u kratko vremena skupe desetke tisuća lajkova.

Tako će biti i s fotografijom koju je 24-godišnjakinja objavila na Instagramu na kojoj pozira u fantastičnim hlačama koje bi se malo tko usudio nositi. Izabel Kovačić svoju je ženstvenu figuru istaknula uskim hlačama visokog struka, čije se nogavice od koljena šire u dramatičan trapez. Upečatljive hlače, koje mogu isfurati samo najhrabrije trendseterice, nosila je uz dolčevitu sa statement rukavima te torbicom koja nalikuje na kovčeg. Vlasnica dječjeg brenda Lunilou isfurala je i hit modni dodatak - kožnatu kapu sa šiltom. U njezinom se ormaru većinom kriju komadi po posljednjoj modi poput odijela, kariranih hlača i beretki iz high street dućana koje vješto kombinira s dizajnerskom odjećom i modnim dodacima. Jednostavno, a efektno - recept je kojeg se drži supruga Matea Kovačića, koja se ne libi nositi i ono što drugi ne bi. I pritom izgleda odlično!

Atraktivna Izabel ovih je dana proslavila svoj 24.rođendan sa suprugom na romantičnoj večeri, a Mateo se na Instagramu našalio uz njezinu fotografiju riječima: 'Moja supruga stari'...

My wife is getting older #happybirthday

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Linker
24. travanj 2024 18:23