Kraljica stadiona

Izabel Kovačić na ruskim tribinama u trapericama o kojima se svi raspituju

Hrvaski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i njegova supruga, blogerica i poduzetnica Izabel Kovačić prije dva tjedna proslavili su prvu godišnjicu braka, i iako razdvojeni, ljubavi nije nedostajalo. Govore to i njihove zajedničke fotografije iz Rusije, gdje je prije nekoliko dana otputovala i Izabel ne bi li s tribina ovako uspješno bodrila dragog!

Izabel Kovačić pridružila se vojsci najvjernijih navijačica nogometaša koji ove godine u Rusiji nastupaju za svoje reprezentacije. Plijeni ondje pozornost ljepotom, ali i modnim iskoracima po kojima je već nadaleko poznata. Slovi za jednu od najljepših supruga nogometaša Real Madrida, španjolskog kluba za koji inače igra i njezin Mateo.

Ovaj put otišla je još korak dalje pa je izabrala prigodno navijačko izdanje od glave do pete. Odlična joj je bila majica koja je neodoljivo podsjećala na nogometni dres, no traperice su izazvale još više pozornosti, pa na njezin Instagram profil stižu upiti o tome gdje ih je nabavila. Riječ je o jeans komadu visoka struka koji sa strane ima trake s uzorkom hrvatske šahovnice.

Dašak dodatne elegancije ipak nije htjela ispustiti pa je na stadion došla i s dva fensi dodatka: torbicom i remenom Chanel čiji je logotip vrištao nadaleko...

the other day

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Linker
18. travanj 2024 15:38