instagram
hit šetnja

Izabel Kovačić zablistala je na crvenom tepihu u Londonu, a haljina joj je stvarno WOW!

Među brojnim poznatim licima u Londonu na dodjeli British Fashion Awardsa u Royal Albert Hallu mnogima je za oko zapela mlada poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel, koja je oduševila svojom modnom kombinacijom.

Uz Juliju Roberts, Rihannu i Annu Wintour crvenim tepihom prošetala je i Izabel Kovačić, a kako bi sve impresionirala odjenula je dizajnersku haljinu Rasario koja na siteu My Theresa stoji 15 tisuća 700 kuna. Iza ovog brenda stoji ruska dizajnerica Rasida Lakoba, a brend je osnovala 2012. godine.

instagram

my theresa

Dizajnerica je isključivo posvećena koktel i večernjim haljinama, a njenim kreacijama ne mogu odoljeti mnogobrojne trendseterice. Haljina je izuzetno zanimljiva. Krasi je upadljivi ružičasti puf dio na gornjem dijelu i izuzetno uski, crni i dugački dio haljine s prorezom.

Gdje god da se pojavi ova mlada poduzetnica izaziva pažnju, a kako je njezin suprug počeo postizati golove na utakmici, ovaj par sve je zanimljiviji engleskim medijima. Ovoga ljeta su bili zapaženi na španjolskom vjenčanju godine kad je sudbonosno 'da' izgovorio Sergio Ramos, a tada je Izabel odjenula kreaciju domaćeg dizajnera Ivana Alduka. Tada je odabrala pastelno plavu haljinu bez naramenica, s više slojeva svilenog tila, a krasili su je i volani.

SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: Mateo Kovacic and Izabel Andrijanic attend the wedding of real Madrid football player Sergio Ramos and Tv presenter Pilar Rubio at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Getty Images
Mateo i Izabel Kovačić

Mladom paru na otoku je napokon krenulo, Mateo je nedavno zabio prvi gol s klubom Chelsea, a proteklog ljeta je njegova supruga predstavila je svoj novi poslovni projekt u Hrvatskoj. Izabel je nakon brenda Luni Lou iza kojeg stoji odjeća za djecu od prirodnih materijala napravila beauty kolekciju koja uključuje piling gel za tuširanje s košticama marelice, mlijeko za tijelo, univerzalnu zaštitnu kremu, deo kremu i suho ulje za tijelo, lice i kosu.

Linker
14. travanj 2024 10:22