Promo
nosi domaći potpis

Izabel Kovačić zablistala u haljini dostojnoj Hollywooda

Lijepu Izabel lako bismo mogli nazvati modnom ikonom jer ne prestaje oduševljavati svojim stajlingom, kako u opuštenim trenucima, tako i u onim svečanim.

Uspješna poduzetnica Izabel Kovačić već duže vrijeme s fanovima na Instagramu dijeli svoje modne kombinacije u kojima svaki put izgleda odlično. Supruga nogometaša Matea Kovačića modno je osviještena Hrvatica, a ljubav prema modi pretvorila je u konkretan posao - sa sestrom Ivanom nedavno je osnovala brend organskih proizvoda za djecu Lunilou.

Ivica Skoko

Lijepa Izabel zna kako se istaknuti iz mnoštva, a za svečane prigode najčešće bira ženstvene kreacije poznatog hrvatskog dizajnera Ivice Skoke.

Promo

Za obiteljsko slavlje zablistala je u bijeloj haljini s finom čipkom i perjem poput kakve holivudske dive, a u njoj je posebno istaknula svoju figuru koju duguje zdravom načinu života.

Ivica Skoko

Nimalo ne čudi što Izabel za svečane prigode nosi Skokine haljine jer dizajner svojim bajkovitim haljinama zna pogoditi što poznate Hrvatice traže pa mu se zbog toga uvijek vraćaju.

Linker
25. travanj 2024 09:38