Ivan Alduk privatni album
Zablistajte

Izbor Ivana Alduka: Tri haljine za najluđu noć s kojima ne možete pogriješiti

Približava nam se Nova godina, a s njome i doček na kojoj svatko želi zablistati. Znamo koliko frustrirajuće može biti kada nemate outfit za novogodišnji party, zato smo svratili u showroom dizajnera Ivana Alduka u kojem smo našli tri haljine s kojima ne možete pogriješiti.

U Alduk showroomu svaka klijentica može naći nešto za sebe bez obzira na građu tijela, a najtraženiji modeli ove godine, pogotovo za blagdanske partyje, jesu koktel haljine uz tijelo ili široko krojene.

Osim ovog modnog komada koji je idealan za svaku priliku, Alduk je uveo i neke novitete - svečane kombinezone koji su osvojili jako puno simpatija ambasadorica brenda, ali i klijentica. Kombinezon je odlična zamjena za haljinu jer je udoban, moderan i nosiv u više prilika. Haljine i kombinezoni iz Aldukove nove kolekcije izrađene su od tkanina s 3D detaljima ili detaljima od perlica koji daju blagi sjaj, ali i vrlo svečan, upečatljiv dojam. Haljine s takvim materijalima definitivno su hit u ovo blagdansko doba.

Što se tiče trendova u novoj godini, Alduk kaže kako je zapravo sve u trendu, a ponuda je raznolika. "Proljeće nam uvijek nosi svježije tonove i lepršavije, tanje tkanine, ali nekih velikih trendova vise nema. Naša proljetna kolekcija uskoro ide u proces izrade tako da još ne mozemo otkrivati u kojem smo je kreativnom smjeru zamislili."

Isprobali smo tri haljine iz Aldukove kolekcije za naluđu noć u godini. S njima definitivno ne možete pogriješiti!

Linker
15. travanj 2024 08:29