Denis Butorac
Denis Butorac

Jelena Rozga

svi su došli na project love

Izlazak za koji su se posebno dotjerale: Jelena Rozga oduševila cipelama, Anita Dujić hlačama

Projekciju novog video projekta Karle Jurić i Mateja Jurčevića nisu propustila brojna imena kulturnog i društvenog života poput Anite Dujić, Loredane Bahorić, Ane Vučak Veljače, Isabelle Rakonić, Jelene Rozge, Tare Rosandić, Katarine Baban, Martine Stjepanović i brojnih drugih.

Sinoć je u dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti održana premijera video projekta Karle Jurić i Mateja Jurčevića – project love.

Emocije su naše pogonsko gorivo, one mogu biti razorne, a mogu slijediti i ustaljene društvene norme. Doziranje emocija je karakteristično za prosječne ljude. Priča li se u "project love" o prosječnosti, ili se teži bezrezervnom sljubljivanju emotivnih karaktera, publika je imala priliku vidjeti na premjeri, koja je ujedno i jedino prikazivanje video projekta.

Pjevačica Jelena Rozga, glumice Katarina Baban i Martina Stjepanović, dizajnerica Anita Dujić i brojne druge poznate osobe našle su se na premijeri ovog zanimljivog projekta. U potpuno crnoj kombinaciji pulovera i pripijenih hlača, popularna pjevačica outfit za premijeru začinila je tek cipelama na visoku petu - srebrnima s ukrasnim točkicama, a dizajnerica i manekenka Anita Dujić složila je pravi jesenski look koji valja kopirati, osobito za poslovne prilike. Dobar primjerak sakoa i trendi široke hlače u kariranom uzorku pun su pogodak za šik stajling.

Denis Butorac

Jelena Rozga

 

Denis Butorac

Antia Dujić

 

''Project love za nas simbolizira osviještenost o ljudskoj potrebi za ljubavi koja nam je svima zajednička. Svjesni trenutka u kojem živimo i činjenice da smo dostupniji jedni drugima više nego ikada, dok s druge strane  primjećujemo kako sve teže ostvarujemo intimne trenutke kroz ovaj rad simbolički uzimamo kontrolu nad njima nazad. Ljubav je univerzalni jezik svih nas koji nema granica i jedini jezik koji nismo morali naučiti. Svako naše iskustvo neovisno o tome tko smo jednako je i zaslužuje biti tako i gledano. Ovaj rad prikazuje specifične i intimne trenutke i time evocira emociju u kojoj se svi možemo prepoznati.'' - izjavili su Karla i Matej nakon premijere, po zanimanju fotografi koji surađuju još od fakulteta. Tko je još prisustvovao projekciji, donosimo u galeriji.

Denis Butorac

Katarina Baban i Martina Stjepanović