TKO VOLI, NEK' IZVOLI

Je li pretjerala? Domaća glumica spojila žutu haljinu, žute sandale, žutu mašnu...

Iz aviona se moglo primijetiti glumicu Ornelu Višticu u žutom od glave do pete, dok je uživala u čarima rijeke Une u susjednoj Bosni i Hercegovini.

'Kao dijete sam obožavala rijeku, skočiti s nekog drveta, voziti se brzacima, gledati slapove. I tako sam u nekom svom svijetu, pisala pjesmice. I zapravo sam imala predivno djetinjstvo na selu, uz rijeku Trebizat. Danas, ponovno isti osjećaj ljepote uz rijeku Unu', napisala je Ornela Vištica pokraj kratkog videa koji je objavila na društvenim mrežama. No, ono što je zapinjalo za oko je njeizin styling u žutom: haljina, sandale, mašna u kosi, narukvica. Ovo je definitivno hrabar izbor, jer je s takvim poigravanjem modom sasvim lako pogriješiti.

Sud ćemo propustiti modnim stručnjacima, no jedno je sigurno - Ornela ovu kombinaciju nosi vrlo samouvjereno i jasno je da se dobro osjeća u svojoj koži. A raspoloženje joj je, osim predivnih brzaca rijeke Une u Bosni i Hercegovini, definitivno podiglo i ovo žuto kričavilo.

Ornela Vištica ovih je dana gošća Filmskog festivala u Bihaću gdje je sinoć prošetala crvenim tepihom povodom otvorenja. Iz Bihaća se zaputila na ovaj opuštajuć izlet u prirodu. Inače, glumica je rođena u Mostaru, a tijekom rata živjela je u Ljubuškom. Diplomirala je glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, gdje gradi i filmsku, TV i kazališnu karijeru.

Linker
25. travanj 2024 10:32