Jelena Rozga
 John Pavlish
u rodnom gradu

Jelena Rozga odlično nosi haljinu s domaćim potpisom i sandale Gucci

U svom je gradu ovoga vikenda zablistala Jelena Rozga - pjevačica se u elegantnom izdanju pojavila na otvorenju luksuznog splitskog wellnessa u hotelu Le Méridien Lav gdje je uživala u ugodnom društvu modnih dizajnerica Monike Sablić i Anamarije Asanović te bivše Miss Hrvatske Fani Čapalije.

Jelena Rozga, splitska pjevačica omiljena u cijeloj regiji, zablistala je u romantičnoj bijeloj haljini koja na vrlo sofisticirani način naglašava ženske atribute, a nosi domaći potpis, onaj poznatog modnog dvojca Arileo. Njezine zlatne sandalice s maštovito isprepletenim remenčićima dolaze iz modne kuće Gucci - više i ne treba naglašavati da je to već drugu godinu najpoželjniji potpis na svijetu.

I naušnice na Jeleni nose dizajnerski potpis, također domaći: A'marie. Viseće su i bijele i odlično su zaokružile cijeli stajling. I dok su naušnice pratile haljinu, cipele je pratila torbica, zlatna, talijanske kuće Liu Jo.

John Pavlish
Jelena Rozga

U splitski hotel Le Méridien Lav u sklopu kojeg je otvoren luksuzni RE:CUPERA wellness & spa, došle su i brojne druge poznate dame. Glumica i dizajnerica Katarina Baban nosila je cvjetnu haljinu damskog kroja dužine do ispod koljena uz ružičaste modne dodatke u obliku remena, torbice i cipela, dok je Kristina Krepela nosila haljinu eNVy room.

John Pavlish
Katarina Baban, Jelena Rozga, Kristina Krepela

Fani Čapalija izgledala je poput grčke božice u haljini na jedno rame, dugoj, s dubokim prorezom u dijelu suknje.

John Pavlish
Fani Čapalija

Modna dizajnerica Anamarija Asanović odjenula je svečanu haljinu u stilu spavaćice, koja je pratila njezinu ususret ljetu sve vitkiju figuru, uz ružičaste modne dodatke.

John Pavlish
Anamarija Asanović

Dizajnerica Monika Sablić odlučila se za hlače - traperice je kombinirala uz jednostavnu bijelu majicu, žarko žutu jaknicu i sandale na platformu.

John Pavlish
Monika Sablić

Linker
18. travanj 2024 21:45