Davor Matota
Kultni model

Jelena Rozga već godinama ne izlazi iz jednih gležnjača

Iako smo ju navikli vidjeti u pripijenim haljinama i kratkim hlačicama, splitska pjevačica jednako atraktivno izgleda i u ležernim kombinacijama. A 'alfa i omega' njezinih svakodnevnih outfita su dizajnerske čizmice.

Kada ne nastupa ili posjećuje događanja u metropoli – za koje uvijek bira štikle, Jelena Rozga (40) ne skida se iz jednog para gležnjači. Radi se, naime, o popularnom modelu "Dicker" s potpisom francuske dizajnerice Isabel Marant, za kojima su, kad su se pojavile na pisti prije 8 godina poludjele svjetske, ali i domaće trendseterice. Tražio se tada par više čizmica od brušene kože koje su rasprodane u rekordnom roku.

Iako su u prodaji trebale biti samo jednu sezonu, udobne gležnjače s blok potpeticom još se uvijek mogu kupiti putem web shopa dizajnerice, i to u tri boje idealne za jesen – smeđoj, crnoj i sivo-zelenoj.

isabelmarant.com
Kultni model Dicker stoji 385 eura

Osim splitske pjevačice, koja ih najčešće isfura na traperice, nose ih i manekenke Rosie Huntington-Whiteley i Miranda Kerr te glumice Kate Bosworth, Katie Holmes i Emma Stone. Kultne čizmice nalik kaubojskim sjajno pristaju i uz haljine i suknje, a cijena im iznosi 385 eura. Splićanka, koja se oporavlja od prekida s violončelistom Stjepanom Hauserom, već se godinama ne skida iz svog para, a čini se kako će ljubav s udobnim modelom potrajati još nekoliko sezona. Osim sivo-zelenih gležnjači, pjevačica je nabavila i par u crnoj boji kojeg može nositi uz još više jesenskih modnih kombinacija.

Spica / Zagreb 29.05.2017. / foto: Maja Jurovic / Jelena Rozga i Stjepan Hauser
Maja Jurović / Hanza Media

Linker
19. travanj 2024 21:38