Aida Redžepagić
S crvenog tepiha

Jelena Rozga zadivila u Sarajevu: U žutoj haljini splitskog brenda i cipelama Gucci izgledala je kao milijun dolara

Pjevačica Jelena Rozga na Sarajevo Film Festivalu blistala je u raskošnoj žutoj toaleti kojom je mamila oduševljene poglede. Visoka i vitka Jelena ovim je modnim potezom predstavila modne dizajnere iz rodnog joj Splita, a žutu je haljinu upotpunila luksuznim modnim dodacima svjetski poznatih brendova.

Treći dan 24.Sarajevo Film Festivala uz bogat filmski program obilježila je i šetnja crvenim tepihom, a poglede posjetitelja mamila je hrvatska pjevačica Jelena Rozga u bajkovitoj žutoj haljini.

Aida Redžepagić

Raskošnu toaletu s bretelicama, širokim donjim dijelom i dvoslojnom mašnom na lijevom ramenu posebno za Jelenu dizajnirao je splitski modni brend Arileo, iza kojeg se kriju supružnici Marija i Jurica Pirić, poznati po ženstvenom modnom izričaju koji Dalmatinke obožavaju.

Uz haljinu koja joj je pristajala kao salivena, 40-godišnja pjevačica na festival je ponijela omiljenu crvenu clutch torbicu koju potpisuje kuća Saint Laurent, a doznajemo da su se ispod slojeva prozračnog žutog materijala krile cipele Gucci.

Aida Redžepagić

Uz efektnu boju toalete, pjevačica nije pretjerivala sa šminkom i frizurom već je odabrala glamurozan look s crvenim ružem i ispeglanu kosu.

Jednostavna frizura otkrila je još jedan detalj s 'wow faktorom' - viseće naušnice slavne francuske modne kuće Chanel.

Aida Redžepagić

“Između Sarajeva i mene postoji uzajamna ljubav koja traje već godinama. To je grad u kojem se osjećam kao kod kuće i u koji se uvijek rado vraćam. Za vrijeme Festivala grad odiše posebnom energijom i čast mi je biti gošća ovog najvećeg regionalnog filmskog festivala.”, izjavila je Jelena Rozga.

A post shared by Mate Roncevic (@materoncevic) on

Uz Jelenu je na crvenom tepihu cijelo vrijeme bio njezin dobar prijatelj, hrvatski PR stručnjak Mate Rončević, koji joj je pomagao oko raskošne haljine.

A post shared by Mate Roncevic (@materoncevic) on

Linker
24. travanj 2024 15:59