Jelena Veljača
 Instagram/privatni album
Trendi Zagrepčanka

Jelena Veljača usvojila trendove: Nezaobilazno odijelo za jesen u gradu

Nakon dužeg razdoblja u Beogradu, Jelena Veljača je sretna što je vikend provela na ulicama rodnog Zagreba i kroz jesen kročila u sve vrućim modnim komadima.

Scenaristica i producentica Jelena Veljača već nekoliko mjeseci živi u Beogradu, gdje je preselila s kćerkicom Lenom. Ondje snima novu seriju 'Pogrešan čovjek', a u projektu je i Jelenin bivši partner, Lenin otac Dražen Čuček, pa malena može biti s oba roditelja.

Vikend u Zagrebu princezama je godio, a Jelena je pokazala da uz iznimno zahtjevan posao u Beogradu, te majčinske obveze, ipak stigne ići ukorak s novim modnim zakonima koje je sa sobom donijela jesen. U Zagrebu je vikend bio sunčan, pa je dovoljno bilo nabaciti laganiju dolčevitu uz sako. A budući da je trenutačno žensko odijelo ultimativni hit za svaku modnu osviještenu damu, tako se i naša sve uspješnija scenaristica odlučila za - kariranu verziju svog kompleta.

Tako modno nepogrešiva provela je vikend dan na ulicama oko samog središta grada - 'Odijelo je predivno!', rezime je gomile komentara koji se nižu pokraj Jelenine fotografije u ovom stajlingu na njezinom Instagramu.

Linker
20. travanj 2024 02:03