Press Foto
Modne priče

Jeste li čuli za sestrinski brend H&M-a koji modne insajderice obožavaju?

Švedski "& Other Stories" nedavno je proslavio peti rođendan, a šuška se da je najbolje odredište za isprobavanje modnih trendova koji u izvedbi ovog brenda izgledaju nepretenciozno i moćno

U potrazi za pristupačnim high street komadima koje neće imati baš svaka druga djevojka na ulici, trendseterice diljem svijeta hvale nosive kreacije švedskog brenda koji posjeduje H&M Grupa.

& Other Stories

U samom početku "& Other Stories" trebao je biti beauty brend, no priča se uskoro proširila na odjeću, cipele i torbice što je publika željna mode s malim pomakom dočekala s oduševljenjem.

& Other Stories

"& Other Stories" svijetu je predstavljen 2013. godine, a nastao je pod utjecajem mode s ulica Pariza, Stockholma i Los Angelesa, gradova u kojima same kolekcije i nastaju. Naime, ovaj brend dizajnerske timove ima na više lokacija.

& Other Stories

Ako volite lepršave haljine, praktične hlače, kulerske T-shirtove, dobar jeans s visokim strukom i bluzice u stilu pariškog chica, svidjet će vam se modeli high street brenda širokog asortimana proizvoda. Odličan nakit, simpatične torbe i trendi cipele, još su jedan veliki plus ove hit shopping destinacije.

& Other Stories

Cijene su nešto više od cijena u H&M-u ; haljinu ćete platiti od 79 do 150 eura, cipele stotinjak eura, a torbice od 50 do 175 eura, no u obzir treba uzeti i kvalitetu materijala od kojih se komadi proizvode.

& Other Stories

U beauty ponudi nalazi se šminka, pilinzi, losioni i kremice za njegu tijela te mirisne svijeće koje su na dobrom glasu. Hvaljeni su i mini parfemi s roll-on kuglicom, koji stanu i u najmanju žensku torbicu.

& Other Stories

Nažalost, "& Other Stories" još nije stigao u Hrvatsku, najbliži dućani nalaze se u Italiji i Austriji, no nadamo se da će se situacija, s obzirom na popularnost brenda uskoro promijeniti.

& Other Stories

Linker
25. travanj 2024 17:49