Profimedia, Davor Matora, Instagram
IT KOMAD

KAD DAME BIRAJU: Tko nosi najbolje gležnjače ove jeseni?

Robusne čizme i ove su sezone neizostavni hit u ženskim cipelarima - jesen je u punom zamahu, a poznate ih dame nose uz sve i svašta - od traperica do mini suknjica.

Melania Trump poznata je po elegantnom odijevanju i jednako elegantnim cipelama, ali katkad taktički koketira s urbanom modomi skuplja modne bodove među običnim ženama. Za kišni je dan u Washingtonu izabrala robusne crne gležnjače u vojničkom stilu koje je kombinirala uz traperice i kraću tamnoplavu jaknu.

First Lady Melania Trump looks on, on the South Lawn before boarding Marine One at the White House, on October 15, 2018 in Washington, DC., Image: 391153023, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Voditeljica Tatjana Jurić vjerna je bezvremenskim 'martensicama':

Spica / Zagreb 19.10.2018. / foto: Davor Matota / Tatjana Juric
Davor Matota

Uspješna hrvatska manekenka i influencerica Lidija Lešić već je isfurala svoj omiljeni crni robusni par, i to na putovanju, u francuskom gradiću Annecy:

Instagram

Voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek vikend je provela u Istri, a za israživanje uličica Motovuna odlično su joj poslužile moćne crne gležnjače s perlama, baš kakve su i ove sezone veliki hit:

Instagram

Helena Šopar Zadro zna kako je par gležnjača u boji devine dlake zahvalan za brojne kombinacije, a za takve jedne odlučila se kad se zaputila u dugu šetnju New Yorkom. Upravo su ovakve gležnjače, još ako su od prave kože, zahvalne za cjelodnevna švrljanja gradom.

Instagram

Instagram

Ana Gruica ima više od jednog opako robusnog i upečatljivog modnog dodatka u obliku cipela - nosi ih uz lagane haljine, ali i vruće traper hlačice.

Instagram

Instagram

Pop pjevačica Zsa Zsa također je pronašla omiljeni jesenski rekvizit, i to u žutoj boji. Naš ju je fotograf u njima uhvatio u šetnji Zagrebom u društvu kolege Damira Kedže.

Spica / Zagreb 22.09.2018. / foto: Davor Matota / Zsa Zsa (Jelena Znidaric) i Damir Kedzo
Davor Matota
Zsa Zsa i Damir Kedžo

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin također ima odličan model koji se savršeno uklapa u njezin osebujan stil:

Spica / Zagreb 29.09.2018. / foto: Maja Jurovic / Tihana Harapin Zalepugin
Maja Jurović
Tihana Harapin Zalepugin

Svjetski poznata njujorška trendseterica Olivia Palermo nosi najneobičniji par:

Instagram

Glumica Mila Kunis nosi posve jednostavan model:

EXCLUSIVE: Mila Kunis keeps it casual as she heads out and grabs a couple of coffees in LA.
16 Oct 2018, Image: 391326490, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
19. travanj 2024 19:48