Profimedia, Press Association
kraljica reciklaže

Kad joj ovako dobro stoji, nije ni čudno što Kate Middleton opet nosi ovu haljinu

Vojvotkinja od Cambridgea štedljiva je kada je u pitanju garderoba. Svoje omiljene modne komade nosi po nekoliko puta, bez obzira na to radi li se o skupim dizajnerskim ili povoljnijim predmetima, pa je ponovila i model haljine u kojem smo je već imali priliku vidjeti.

Za sunčani dan u Bletchley parku, Kate Middleton (37) nosila je dugu haljinu na točkice koja joj je stajala kao salivena. Kroj i detalji na ovom modelu čine haljinu poželjnim proljetnim komadom koji zrači elegancijom.

Vojvotkinja je nosila model koji potpisuje dizajnerica Alessandra Rich i koji dolazi po cijeni od 1,750 funti. Bila bi šteta da ovoj model stoji u ormaru nakon jednog nošenja, pa je opet uskočila u ovu proljetnu haljinu, nakon što smo je već vidjeli na službenom obiteljskom portretu s proslave 70. rođendana princa Charlesa. Košulja-haljina koja seže do gležnja laskala je Kateinoj vitkoj figuri, a nosila ju je uz plave salonke i crnu clutch torbicu. Donji dio haljine rađen je od trendi plise materijala koji je lepršao oko vojvotkinje, dok su ovratnik i ukrasni dugmići u vintage stilu dali poseban izgled ovoj haljini koja je trenutno rasprodana sa službene stranice brenda.

BLETCHLEY, ENGLAND - MAY 14: Catherine, Duchess of Cambridge, leaves after visiting the D-Day exhibition at Bletchley Park on May 14, 2019 in Bletchley, England. The D-Day exhibition marks the 75th anniversary of the D-Day landings. (Photo by Darren Staples/Getty Images)
Getty Images
Kate Middleton

U ovom elegantnom izdanju Kate je posjetila park koji za nju ima posebno značenje. Njezina baka i teta radile su kao 'razbijači' šifri u stožeru u Drugom svjetskom ratu koji se nalazio na tom mjestu i gdje se danas nalazi spomen obilježje. Položene su cigle s imenima njezinih predaka, a sljedeći mjesec obilježava se i 75. godišnjica kojom će se slaviti njihove zasluge za vrijeme rata.

BLETCHLEY, ENGLAND - MAY 14: Catherine, Duchess of Cambridge, arrives to visit the D-Day exhibition at Bletchley Park on May 14, 2019 in Bletchley, England. The D-Day exhibition marks the 75th anniversary of the D-Day landings. (Photo by Darren Staples/Getty Images)
Getty Images
Kate Middleton

The Duchess of Cambridge arrives for a visit to Bletchley Park to view a special D-Day exhibition in the newly restored Teleprinter Building., Image: 433131780, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Linker
24. travanj 2024 00:27