Lejla Filipović
 Maja Jurović
Modni dvoboj

Kada jedan komad nosi cijeli stajling: Poznate dame na špici još uvijek ne izlaze iz njega, koja ga bolje nosi?

Lejla Filipović i Mia Melcher sunčani dan su iskoristile za šetnju špicom, no nisu dale da ih prevare nešto više temperature pa su ipak odjenule tople komade. Obje su povukle 'ziheraške'poteze i isfurale monokromatski look koji bi ostao neprimijećen da nije bilo komada koji je nosio cijeli stajling - kaputa.

Čak i ako vani sja sunce, ono vas može prevariti pa do početka proljeća ipak nam je najtoplije u udobnim kaputima. Toga se itekako drže i dame s domaće javne scene koje iskorištavaju svaku zraku sunca kako bi obavile šoping i prošetale se centrom Zagreba. Naši fotografi su posljednjih dana "ulovili" dvije poznate dame - bivšu missicu i suprugu Tarika Filipovića, Lejlu Filipović te glumicu Miu Melcher koje su na špici privlačile pažnju upravo u trendi kaputima.

Spica / Zagreb 21.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Lejla Filipovic i Tarik Filipovic
Maja Jurović
Lejla Filipović

Lejla je za svoj zimski look odabrala klasiku - krzneni prljavo-bijeli kaput s crni crtama trenutno se naveliko nosi, baš kao i karirani komadi koji bi se izvrsno uklopili u cijelu priču, No, Lejla je ipak išla na provjerenu, jednostavniju varijantu pa je ostatak outfita bio monokromatski u crnoj boji jer kaput u ovoj slučaju nosi cijeli stajling. Buket ružičastih ruža, njezina prirodna crvena kosa i crveni ruž na usnama dali su njezinom stajlingu veseli i pomalo romantični štih.

Spica / Zagreb 20.02.2020. / foto: Davor Matota / Mia Melcher ex Biondic
Maja Jurović
Mia Melcher

S druge strane, glumica Mia Melcher bila je u žurbi, ali to je nije spriječilo da na sebe nabaci kaput vrlo zanimljivog dizajna koji je, kao i kod Lejle, nosio cijeli njezin look. Kaput u tri boje - crnoj, plavoj i boji pijeska, isfurala je na bezvremenske Martensice, jednostavnu, a efektnu kožnu torbicu i sunčane naočale sa žutim okvirima. Višebojni kaputi hit su već nekoliko sezona, a dolaze u svakakvim kombinacijama boja. Najsigurnije ih je nositi na crno, ali ako volite eksperimentirati, dobro će se spojiti s kontrastnim torbicama, cipelama, kapama i šalovima.

Linker
14. travanj 2024 20:27