Profimedia, Mega Agency
Uvijek elegantna

Kako nositi običan modni komad, a da ne izgleda dosadno? Jennifer Aniston to odlično zna

Zvijezda popularne američke serije "Prijatelji" prije par mjeseci navršila je 50 godina i ne prestaje iznenađivati svojom mladolikom pojavom. Jennifer bi malo tko dao ove godine, a svaki puta kada izađe u javnost, iznova dokaže da može nositi sve što poželi jer njoj ionako sve stoji.

Njezin stil je od početka pojavljivanja u medijima promišljen i elegantan, a s godinama je samo postala profinjenija i točno zna kako od običnih, svakodnevnih komada napraviti pravi modni spektakl. Za gostovanje u showu 'Jimmy Kimmel Live!' u Hollywoodu zbog promocije svog novog filma "Murder Mystery", Jennifer je promijenila dva outfita, ali je u svakom zadržala sako, samo u drugoj boji.

Jennifer Aniston is seen arriving to a taping of 'Jimmy Kimmel Live!'.
29 May 2019, Image: 439494084, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Prva kombinacija bila je monokromatska - na bijele hlače i bijeli top odjenula je crni sako s kojim je uparila crne čizme u špic i crnu Chanel torbicu. Iako bi na nekom drugom ovaj stajling djelovao pomalo dosadno, Jennifer ga je uspješno isfurala te dodatno začinila visećim naušnicama, sunčanim naočalama i svojoj poznatom, opuštenom frizurom.

U drugoj je ostala također vjerna klasici pa je na elegantne crne hlače, top i cipele u istoj boji nabacila maslinasto-zeleni sako i istu Chanel torbicu. Jennifer voli suptilne detalje pa kako bi skrenula pažnju na srednji dio tijela, oko vrata je stavila tanku, dugačku ogrlicu. U obje varijante glumica izgleda odmjereno i sofisticirano te je pokazala kako s klasikom u većini slučajeva ne možete pogriješiti.

Hollywood, CA  - Jennifer Aniston spotted outside the El Capitan Entertainment Centre in Hollywood for her appearance on Jimmy Kimmel Live! The actress was promoting her movie 'Murder Mystery,' co-starring Adam Sandler.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 439550149, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

U novoj Netflixovoj komediji "Murder Mystery" Jennifer glumi suprugu njujorškog policajca kojeg je utjelovio Adam Sandler. Par odlazi u Europu kako bi osvježio brak, no zateknu se jahti postarijeg milijardera koji bude ubijen, a oni dvoje postaju glavni sumnjivci. Film stiže na Netflix 14. lipnja.

Linker
18. travanj 2024 22:44