Getty Images for Coachella
za svačiji ukus

Kako nositi traper jaknu, a da nije dosadno: Imamo tri modela u tri cool kombinacije

Jedan od omiljenih komada koji svake sezone nađe mjesto u ormaru trendseterica je traper jakna. Ove sezone dolazi u različitim varijantama koje će zadovoljiti svaki modni ukus, a mi smo vam složili tri prijedloga za cool kombinacije.

Kao lagana jakna koja će upotpuniti stajling i dati mu notu mladenačkog i cool izgleda, traper jaknu vole nositi pripadnice svake dobne skupine. U proljeće je ona odličan izbor za opuštene modne kombinacije, a ne dolazi samo u boji plavog jeansa već u širokoj paleti tonova i printova.

Oversize modeli inspirirani grunge stilom 90-ih godina prošle su sezone zamijenili kratke modele, a nastavljaju svoju vladavinu i ove godine. Uz njih, u prvi plan se nameću traper jakne u stilu kimona - one dužeg kroja s remenom koji će istaknuti struk. Uz plave, volimo i one u crnoj boji, a za ljubiteljice boja tu su modeli u nijansama od pastelno ružičastih pa do neonsko zelenih ili žutih. Za pročišćeni look nameću se one u bijeloj boji koje će se slagati kako s jeansom u istoj boji, tako i sa ženstvenijim komadima kao što je haljina ili suknja.

INDIO, CA - APRIL 14:  Festivalgoer attends 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival Weekend 1 at the Empire Polo Field on April 14, 2018 in Indio, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Coachella)
Getty Images for Coachella
traper jakna

Brojni modeli dolaze sa zanimljivim aplikacijama ili printom na stražnjoj strani koji će svaki model predstaviti u drugačijem i otkačenom izdanju. Pronašli smo tri modela koji su nam iz aktualne ponude trgovina zapeli za oko i s njima složili tri modne kombinacije u kojima ćemo uživati ovoga proljeća.

Chic za gradsku vervu

Stradivarius, Zara
Jakna Stradivarius (279,90 kn) i hlače (149,90 kn), torbica zara (349,90 kn) i espadrile (299,90 kn)

Slatka ružičasta od glave do pete

Bershka, Zara, Shooster
Jakna Bershka (199,90 kn) i traperice (149,90 kn), marama Zara (79,90 kn) i tenisice Adidas (749,90 kn)

Buntovna romantičarka

Zara, Stradivarius, Bershka
Jakna Zara (229,90 kn) i suknja (199,90 kn), sandale Stradivarius (249,90 kn) i majica Bershka (49,90 kn)

Linker
25. travanj 2024 17:02