Flynet - Splash News
Opaki stajling pjevačice

Kakva frajerica u 'spitki', tartan hlačama i čizmama sa zakovicama!

Da ispred studija londonske radijske postaje 'Global Radio' nije bila okupljena četa obožavatelja, prolaznici ne bi ni primijetili da je iz automobila izašla 48-godišnja američka pjevačica, koja je nalikovala studentici zaluđenoj punk glazbom.

Majku troje djece i pjevačicu Gwen Stefani (48), koja je u britansku prijestolnicu stigla kako bi promovirala novi album božićnih pjesama, lako se moglo promašiti na ulici. Na intervju u londonsku radio postaju stigla je odjevena poput pankerice, a jedino po čemu se moglo primijetiti da se radi o pjevačici grupe "No Doubt" su platinastoplavi uvojci i jarkocrveni ruž na usnama. Opakim stajlingom Amerikanke dominirale su špic gležnjače sa zakovicama, a ništa manje kićene nisu bile ni tartan hlače - krasili su ih vrpce, šljokice i patentni zatvarači. Upečatljiva je bila i bomber jakna ili "spitka" na čijim su rukavima bili ušiveni ili otisnuti raznorazni motivi. Odvažan outfit, poput onih koje je kakve je nosila na početku karijere, donio je pravo osvježenje na sive ulice Londona.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 30:  Gwen Stefani seen at Global Radio Studios on November 30, 2017 in London, England.  (Photo by Neil Mockford/GC Images)
GC Images

Pop star Gwen Stefani is seen arriving at Capital FM in London, UK in an edgy combination of embellished trousers and a two-tone bomber jacket. 

<P>
Pictured: Gwen Stefani
<B>Ref: SPL1631114  301117  </B><BR/>
Picture by: Flynet - Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Flynet - Splash News

Linker
20. travanj 2024 13:05