UK Press/Press Association Images / PA Images / Profimedia
Moda u malom prstu

Kakva majka takva kći: Sada znamo od koga je Kate Middleton naslijedila odličan stil

Carole Middleton podijelila je fotografiju na kojoj nosi retro kombinaciju koja nas je odmah podsjetila na neke od odličnih outfita njezine kćeri Kate Middleton pa smo ih morali 'iskopati'.

Već je opće poznato da vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton ima istančan smisao za modu i slaganje kombinacija s kojima se uvijek istakne u mnoštvu, a opet su dostojni buduće kraljice. Čak i ako oko sebe ima tim stilista, ne sumnjamo da im Kate daje svoje prijedloge.

Jednostavnost i elegancija su joj na prvom mjestu, a čini se da je odličan stil naslijedila od majke Carole Middleton, inače vlasnice tvrtke "Party Pieces" za prodaju rekvizita za partyje i razne evente. Na Instagram profilu svoje tvrtke podijelila je fotografiju na kojoj se sprema donirati veliku kutiju igračaka dječjim odjelima u lokalnoj bolnici.

carole middleton Instagram
Majka Kate Middleton, Carol, voli retro uzorke kao i njezina kći.

Za tu velikodušnu prigodu odjenula je mini haljinu sličnog retro uzorka koji smo u nekoliko navrata mogli vidjeti i na Kate, a na nogama je imala Castañer espadrile na punu petu koje njezina kći obožava nositi za topla vremena. Što se tiče Caroline haljine, riječ je o prošlosezonskom modelu branda Jaeger, dok je Kate prošle godine špagerice kombinirala s midi haljinom brenda Ridley London.

The Duchess of Cambridge joins a photography workshop with Action for Children and the Royal Photographic Society at Warren Park Children's Centre, Kingston Upon Thames, London, UK, on the 25th June 2019.
25 Jun 2019, Image: 451468289, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Kate u proljeće i ljeto često nosi špagerice branda Castañer koje voli i njezina majka.

Još jedno odlično retro izdanje Kate Middleton bilo je 2014. tijekom posjeta Australiji kada je nosila plavo-bijelu haljinu s geometrijskim uzorkom dizajnerice Diane Von Fürstenberg.

I tada je pazila na detalje pa je boju haljine uskladila s plavim cipelama na punu petu. Ovdje se itekako vidi sličnost s majkom koja je Kate usadila smisao za spajanje boja, uzoraka i materijala, ne znajući da će jednog dana njezina kći postati modni uzor mnogim ženama.

17th April, 2014:  Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge at Echo Point where they viewed the Three Sisters, during their tour of Australia and New Zealand., Image: 191111724, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
Geometrijski retro uzorak i cipele na punu petu - pun pogodak!

Čitajte i:

Odlična proljetna haljina Kate Middleton odmah je rasprodana, ali našli smo nekoliko sličnih modela

Od studentice do buduće kraljice: Evo kako je stil Kate Middleton evoluirao s godinama

Kate Middleton podiže si rejting pametnim modnim odlukama: Ponovno pokazala da nije sve u novcu

Linker
30. ožujak 2024 19:04