Instagram
Savršena ljetna kombinacija

Kakvi trbušnjaci! Jennifer Lopez minijaturni topić sa stilom može nositi i u četrdesetima

Odvažna, a damska, ova kombinacija pun je pogodak - lijepa J.Lo nosila ju je od jutra do mraka.

Pop pjevačica Jennifer Lopez vitku liniju održava napornim plesnim treninzima i redovitim odlascima u teretanu pa se ne boji oskudnih modnih kreacija koje naglašavaju figuru.

47-godišnja J.Lo u Los Angelesu oduševila je u savršenoj ljetnoj kombinaciji koja je istaknula njezine istreniran trbuh i vitke ruke.

A post shared by Ana(JU) (@jlover.update) on

Komplet koji se sastoji od omiljenih joj maxi hlača i pripadajućeg minijaturnog topića, a nosila ga je od jutra do mraka - za druženje s prijateljima na terasi tijekom dana i za romantičnu večeru s partnerom Alexom u kasnim noćnim satima.

Malibu, CA  - Malibu, Ca  - Jennifer Lopez out for lunch with her manager Manny

Pictured: Jennifer Lopez

BACKGRID USA 8 JULY 2018, Image: 377274779, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Top i hlače s crno-bijelim prugama Jennifer je odjenula uz jednostavne bež sandale i upotpunila velikom, ljetnom Chanel torbom, a za izlazak s dragim, kompletu je dodala i kratki bijeli bolero.

West Hollywood, CA  - Jennifer Lopez continued her busy into the evenign with a stop for dinner at Craig's in West Hollywood. J Lo showed off her fit figure and signature style in a striped white crop top and matching pants.

Pictured: Jennifer Lopez

BACKGRID USA 8 JULY 2018, Image: 377282644, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Ako ste dovoljno odvažni za outfit a la J.Lo, za vas smo pronašli nekoliko sličnih modela iz popularnih high street dućana.

A post shared by JLO FANPAGE (@jlofanjrod) on

Žene koje nisu obožavateljice maxi hlača, mogu odabrati topić i sarong, a ako želite nešto življe, potražite prugasti 'co-ord' u nekoj atraktivnoj boji.

Prugasti komplet s coulotte hlačama, Boohoo, 32 eura

Boohoo

Prugasti komplet s topićem bez naramenica, Missguided, 20 funti

Missguided

Topić i suknja, top 17 funti, sarong 25 funti, ASOS

ASOS

Komplet u boji senfa, Pretty Little Thing, hlače 25 funti, top 13

Pretty Little Thing

Linker
15. travanj 2024 09:17