Promo
Bolji od haljine

Kao da su se dogovorile: Lana Puljić i Lidija Lešić znaju kako se nosi najpoželjnii komad sezone

Haljine su ove godine na modnom tronu potpuno prestigli komadi nekada rezervirani samo za muškarce. Tako su odijela dobila novu dimenziju i postala još poželjnija kada su ih počele furati poznate dame u kombinaciji s cool modnim dodacima. Lana Puljić i Lidija Lešić nisu mogle odoljeti komadima s kariranim uzorkom koji je također hit ove jeseni i zime.

Koliko odijelo može biti elegantnije od haljine dokazale su dizajnerica i influencerica Lidija Lešić i dizajnerica i vlasnica iza brenda Lokomotiva Lana Puljić. Na "Jednom neobičnom događanju" u Muzeju Mimara, Lidija i Lana pojavile su se u elegantnom izdanju koje u fokusu nije imalo haljinu, već karirana odijela.

Ovaj naizgled strog komad sve se češće nalazi u ženskim ormarima i na crvenim tepisima u izvedbama poznatih dama jer izgleda moćno, a opet dovoljno ženstveno u kombinaciji sa zanimljivim modnim dodacima. Nekada je odijelo bilo rezervirano samo za muškarce, a sada je pravi 'power' komad i ostavlja snažan dojam.

Promo

Poznate dame kao da su se dogovorile da će se na događanju pojaviti u sličnim outfitima. Iako su obje isfurale karirani uzorak, ipak su se odlučile za drukčije boje.

Tako je Lana sivi karirani sako i široke hlače uparila s mekanom vintage torbicom i kožnim remenom, a na nogama su se isticale cipele u špic zanimljivog dizajna. Lidija je, pak, otišla korak dalje pa je uz sako i culotte hlače odjenula prsluk i bijelu košulju koja se slagala s kožnim čizmama. Cijeli look zaokružila je zelenom torbicom i tamnim ružem.

Osim modno osviještenih dama, glavna zvijezda večeri bio je neobičan i poseban balon "Most Unusual Balloon", a organizator događanja Red letećih krastavaca postavio ga je na igralište iza Muzeja Mimara, omogućivši brojnim gostima jedinstveno iskustvo leta balonom.

Livio Andrijić

U druženju i letenju balonom uživali su i ostali poznati gosti poput glumaca Renea Bitorajca i Igora Barberića, pjevačice Tene Vodopije, glazbenika Jurice Pađena, influencerice Rite Rumore i mnogi drugi.

Livio Andrijić
Igor Barberić

Promo
Rene Bitorajac i supruga Ana s prijateljicom

Promo
Rita Rumora

Promo
Nina Mia Čikeš

Promo
Tena Vodopija s prijateljicom

Promo
Scifidelity orchestra

Linker
15. travanj 2024 03:09