Profimedia, Mega Agency
zna znanje

Kate Middleton nikad jednostavnija: Traperice i gojzerice za službeni posjet

Kate Middleton posjetila je londonsku četvrt Islington gdje je s djecom pripremala i pekla pizzu na otvorenom u sklopu projekta udruživanja tamošnjih građana u svrhu vrtlarenja i uzgoja hrane. S djecom se zabavljala i smijala od srca, a odgovarala je i na njihova pitanja među kojima je bilo i vrlo hrabrih.

Dok vlada najžešća zima, Vojvotkinja od Cambridgea modno ne riskira kao što to čini trudna Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, koja je u ponedjeljak izašla u haljini i štiklicama. Od hladnoće se štiti dobrim starim trapericama, robusnim čizmama i top trendi kaputićem od vune s kariranim uzorkom, kojeg kopča visoko uz vrat. Ispod kaputića nosila je smeđu dolčevitu koja je zanimljivo izvirivala ispod kaputića na vratu i oko zapešća.

Ovaj street style izgled Vojvotkinje nije slučajan jer se time definitivno dodatno približila djeci s kojom je mijesila tijesto za pizzu te ih pritom zapitkivala o koječemu, no morala je odgovoriti i na pitanja na koja katkad nije imala odgovor. Kad ju je dijete upitalo jede li kraljica pizzu, Kate je odgovorila: 'Iskreno, ne znam, a znaš što, pitat ću je prvom prilikom kad je vidim, u redu?'. Rekla im je i da bi njezina djeca, George i Charlotte, voljeli učiti na otvorenom.

Top trendi kaputić koje nosila Kate dolazi iz brenda Dubarry, i košta oko 3300 kuna, dok za čizme poput njezinih, od brušene kože, valja izdvojiti 2000 kuna. Uske su traperice u maslinastozelenoj boji naglasile vitke i lijepo oblikovane noge vojvotkinje koja je iskreno uživala u ovom službenom posjetu.

The Duchess of Cambridge visits Islington Community Garden, to see how the project brings people together through gardening and food growing in Islington, London, UK, on the 15th January 2019.
15 Jan 2019, Image: 407465593, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

15 January 2019.

The Duchess of Cambridge visits the King Henry's Walk Garden in Islington to see how the project brings people together through gardening and food growing., Image: 407504553, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

The Duchess of Cambridge visits Islington Community Garden, to see how the project brings people together through gardening and food growing in Islington, London, UK, on the 15th January 2019.
15 Jan 2019, Image: 407465559, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
18. travanj 2024 03:32