Profimedia, TEMP Rex Features
Pariški chic

Kate Middleton u 'tetkastom' izdanju koje bi pohvalila Coco Chanel

Otkako je došlo na modnu scenu, odijelo od tvida je klasik s kojim ne možete pogriješiti. Za tim se vodila i Kate Middleton koja je odabrala sako i suknju koji su odlično pristajali njezinoj figuri.

Modnim kombinacijama Kate Middleton (37) teško je naći zamjerku. Nakon što su sve oči bile uprte u nju na dodjeli BAFTA nagrada, Kate posljednjim outfitom opet nije razočarala.

Vojvotkinja od Cambridgea se sastala s predavačima iz škola s kojima trenutno provodi program Kraljevske zaklade 'Mentalno zdravlje škola' u čijem je lansiranju sudjelovala još prošle godine. Ovim programom učitelji imaju više sredstava i mogućnosti za održavanje mentalnog zdravlja svih učenika. Za svoju modnu kombinaciju Kate je igrala na provjerenu i jednostavnu klasiku i poslužila se vječnom Coco Chanel. Odjenula je crno odijelo od tvida - sako koji je pratio liniju tijela i suknja iznad koljena naglasili su vitku figuru vojvotkinje koja je zračila pariškim chicom. Kombinaciju je zaokružila salonkama koje potpisuje brend Tod i torbicom s potpisom Mulberryja.

Kompleti rađeni od tvida oduvijek su simbolizirali profinjen i elegantan izgled, a u posljednjih nekoliko sezona osobito su popularni sakoi od ovog materijala koji su u svoju ponudu uvrstile trgovine visoke i high street mode.

Catherine Duchess of Cambridge
Royal Foundation's 'Mental Health in Education' conference, London, UK - 13 Feb 2019, Image: 413614646, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

The Duchess of Cambridge attending The Royal Foundationâs Mental Health in Education conference, Mercer's Hall, London.
Picture Credit should read: Doug Peters/EMPICS, Image: 413614518, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Linker
17. travanj 2024 05:56