Tamara Ecclestone
 Profimedia, Mega Agency
Sve sami hit komadi

Kći je njezina preslika: Isto odjevene baš od glave do pete

Obiteljski izlazak u blagdansko osvijetljen park u centru Londona otkrio je da mama i kći imaju istu modnu preferenciju i na jednaki način nose print koji je hit sezone.

Tamara Ecclestone, njezin suprug Jay Rutland i njihova kći Sophia (4) došli su u obiteljski izlazak u čarobni Winter Wonderland u londonskom Hyde Parku.

Glamurozna mama Tamara je na sebi imala Yves Salomon kaput čija je cijena 20 tisuća kuna koji ju je čuvao od hladnoće, a bundicu životinjskog printa odlučila je odjenuti i svojoj malenoj princezi.

The Hyde Park Winter Wonderland VIP launch 2018.
21 Nov 2018, Image: 397597644, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Tamara Ecclestone

Leopard print postao je pravi hit sezone iako ga dugo vremena nisu smatrali pretjerano elegantnim, no trenutačno je poželjno pokazati svoju 'divlju' stranu kako na modnim pistama tako i na crvenom tepihu.

U igri sa životinjskim printom ipak se trebate držati nekoliko nepisanih modnih pravila; dozirajte print, izbjegavajte total look u njemu i nosite ga samouvjereno, što ovim damama uopće nije teško palo.

Linker
23. travanj 2024 16:18