Franka Batelić
 Goran Mehkek / Hanza Media
ODUŠEVILA IZBOROM

Klasika s pomakom: Još jedno ženstveno izdanje Franke Batelić

Lijepoj Istrijanki ne događaju se modne pogreške, a iza njezinih besprijekornih outfita često stoji slavni tandem koji je u njoj pronašao svoju muzu.

Lijepoj Istrijanki ne događaju se modne pogreške, a iza njezinih besprijekornih outfita često stoji slavni tandem koji je u njoj pronašao svoju muzu.

Crno-bijela kombinacija Franke Batelić na humanitarnom koncertu "Korak u život" još jedno je izdanje pjevačice vrijedno pažnje. Iako je, kada su u pitanju boje, ostala vjerna klasici, kreacija je zahvaljujući zanimljivom gornjem dijelu daleko od toga. S potpisom omiljenog joj dizajnerskog dvojca eNVy room ponovno ju je stavio u prvi plan: kombinacija nježnog, bijelog topa i crne suknje koja prati liniju tijela bili su pravi pogodak za njezin nastup na koncertu, a uzak struk dodatno je naglasila crnim remenom.

Zagreb, 251118. 
HNK.
Humanitarni koncert 10. Korak u zivot. 
Humanitarnu akciju organizirao je Rotary Club Zagreb Kaptol a prikupljena sredstva namjenjena su za stipendiranje djece bez odgovarajuce roditeljske skrbi.
Na fotografiji: Franka Batelic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / Hanza Media
Franka Batelić

Modni dvojac eNVy room uvijek je uz Franku, a svoj doprinos dali su i u najvažnijim danima njezinog života. Tako je u njihovoj haljini nastupala na Eurosongu u Portugalu, dok je njihovu dizajnersku vjenčanicu odjenula iza ponoći nakon što je svom dugogodišnjem dečku Vedranu Ćorluki ovog ljeta izrekla sudbonosno 'da' na imanju Meneghetti.



Instagram

Na jubilarnom koncertu "Korak u život" u zagrebačkom HNK nastupili su Tony Cetinski, Jelena Rozga, Željko Bebek, Giuliano, Mia Dimšić, Psihomodo pop, Jole, Franka Batelić, Bow vs. Plectrum i Filip Merčep uz šesnaesteročlani prateći orkestar Ante Gele i Branimira Mihaljevića.

Prikupljeni novac bit će uplaćen mladim stipendistima Rotary kluba Zagreb koji nakon završetka srednje škole, zbog zakonskih ograničenja, moraju napustiti domove za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i udomiteljske obitelji.

Linker
26. travanj 2024 13:12