OD JESENI DO PROLJEĆA

Klinci sa stilom: Top 5 komada za lakši povratak u školske klupe

Uz knjige, bilježnice i ostatak školskog pribora, neizostavan dio 'opreme' za početak nove godine neupitno su i novi odjevni predmeti s kojima će i prvi dan škole biti lakši pa smo izdvojili pet komada koji će biti odličan izbor sve do proljeća iduće godine.

Ljeto nam svima brzo prođe, a osobito školarcima koji se uskoro vraćaju u školske klupe. Da bi povratak bio lakši, uz dobru školsku torbu - koja će potrajati i više od jedne školske godine, tu su hit komadi s kojima će bez problema slagati modne kombinacije i idućeg proljeća.

Umjesto traperica, školski hit komad bit će traper haljina koja će se odlično slagati s balerinkama, tenisicama, ali i gležnjačama kada dođu kišni dani, a s njom u paru ide i ružičasta bomberica. Jakna nježne nijanse bit će pravo osvježenje za jesenske kombinacije, jednako kao i tenisice u pastelnoj boji kakve su pravi hit ove godine, dok će među klincima divljenje izazvati modni komadi s poznatim likovima iz crtića - kao što je Pink Panther.

Pet komada s kojima će i matematika biti lakša pronašli smo u City Centeru one koji je i ove godine pripremio brojne zanimljivosti za školarce. Vikend dječjeg teatra zabavit će uz duhovite i simpatične predstave, a posjetitelje Kid’s Jungle igraonica razveselit će fora školski pokloni i maštovite radionice. Cineplexx je također pripremio prigodne poklone za školarce, a najcool poklon očekuje ih 6. rujna u magazinu Gloria: besplatna kinoulaznica za film po izboru kojeg mogu pogledati sve do kraja rujna. Školska Žuta srijeda na rasporedu je 5. rujna, a kao i uvijek do sada nudi super popuste i posebne ponude koje će shopping učiniti povoljnijim i još zabavnijim.

Linker
25. travanj 2024 09:55