Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić i kcer Ena
 Maja Jurović
ljubomorni na dane u troje

KOJI TRIO! Najbolje dotjerana poznata obitelj navlačila poglede po špici

Dobra vila koja je i ove sezone spajala srca kandidata u showu 'Ljubav je na selu', svoje slobodno vrijeme najradije provodi sa suprugom Matejom Pašalićem i kćerkicom Enom koja je nedavno napunila četvrti rođendan.

'Supruga i naš mali svemir svakim danom volim i cijenim sve više. Ništa mi u životu nije važno kao zdravlje i da sačuvamo svoju obitelj.', rekla nam je nedavno u intervjuu voditeljica Marijana Batinić (37) koju je ovih dana sunce izmamilo van na zagrebačku špicu.

U điru gradom poznata Splićanka poznata po nepogrešivom modnom izričaju izabrala je maslinastu vojničku jaknu kojom je podignula crni ouftit, a za prolazak sunčanom stranom grada naoružala se i trendi sunčanim naočalama.

Spica / Zagreb 09.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Marijana Batinic i suprug Matej Pasalic i kcer Ena
Maja Jurović

Zvijezde su joj taj dan bile itekako naklonjene jer nije skidala osmijeh s lica dok je zagrebačkim ulicama hodala uz svoj mali svemir. Neodoljiva obitelj već je odlučila isfurati svoje top proljetne komade. Marijaninu jaknu poželjela bi svaka trendseterica, njezin suprug izvadio je trendi kožnjak boje senfa, dok je njihova malena princeza imala slatki bež baloner.

Spica / Zagreb 09.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Marijana Batinic i suprug Matej Pasalic i kcer Ena
Maja Jurović
Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić i kcer Ena

'Volimo mi šetnje, parkove, putovanja, izlete, ali s Enom najviše volimo provoditi vrijeme valjajući se po krevetu. Ona nije tip koji se voli previše maziti u javnosti. U parku je počela govoriti: 'Ma, pusti ti mene mama. Možeš ti tu stajati sa strane, ali nemoj previše sa mnom, vidiš da se igram s prijateljicama'. Kod kuće je druga priča, velika je maza i kad smo sami voli se grliti, maziti i škakljati, baš uživamo u tom našem valjanju. Igramo se na podu, pričamo joj i čitamo priče, crtamo, pjevamo, plešemo, glumimo, igramo Memory, glupiramo se...', opisivala je nedavno njihovu obiteljsku idilu poznata mama za Gloriju.hr. Sudeći po velikim osmijesima njihove obitelji bez obzira na trenutni poredak planeta njihov mali svemir često ima svih pet zvjezdica u horoskopu.

Maja Jurovic
Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić i kći Ena

Linker
18. travanj 2024 15:03