XactpiX/Splash
NAOMI WATTS

Koliko znače detalji: Tri bijele kombinacije, ali potpuno drugačiji dojam

Nije važno jesu li crne ili crvene štikle jer se s bijelim odjevnim komadima koje glumica Naomi Watts (48) trenutačno obožava sve slaže. Zvijezda novog filma "The Glass Castle" za svako je promotivno događanje odabrala bijelo i pokazala da tri vrlo slične modne kombinacije zahvaljujući detaljima mogu ostaviti potpuno drugačiji dojam.

Najprije je ulicama New Yorka prošetala u bijeloj haljini s crnim detaljima dizajnera Zaca Posena koju je kombinirala s kožnatim crvenim štiklama brenda Christian Louboutin. Naravno da su upravo one, prvenstveno zahvaljujući visokim potpeticama i zanimljivim remenčićima privukle pozornost, a cijeli outfit "začinila" je i sunčanim naočalama bijelih okvira.

XactpiX/Splash

Iduća modna kombinacija bila je posvećena Italiji - naime, glumica je od glave do pete bila u komadima kuće Fendi. Svilenu bluzu visokog ovratnika te plisiranu suknju i ovog je puta kombinirala s crvenim detaljem - sandalama iste modne kuće, ali i crvenim ružem na usnama.

H&H JDHIMAGEZ.COM / Splash News

I baš kad su svi pomislili da joj je crveno-bijela nova najdraža kombinacija, 48-godišnja glumica je iznenadila. Svoj posljednji outfit, također bijele boje, kombinirala je s crnim cipelama. I ovog puta je bio neizostavan remenčić oko gležnja, a zahvaljujući ukrasima na bluzi - drugi detalji nisu niti bili potrebni.

H&H JDHIMAGEZ.COM / Splash News

Linker
17. travanj 2024 00:46